Mesela belirli bir süremiz olsun basmak için. Örneğin 3 saniye sonra oradaki nokta yok olsun başka bir nokta belirsin gibi.Noktalara basmanın süresini biraz daha açar mısınız ne demek istediğinizi anlamadım.
Mesela belirli bir süremiz olsun basmak için. Örneğin 3 saniye sonra oradaki nokta yok olsun başka bir nokta belirsin gibi.Noktalara basmanın süresini biraz daha açar mısınız ne demek istediğinizi anlamadım.
Ani "flick" geliştirme gibi bir şey yani. Anladım, bunu ekleyeceğim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Mesela belirli bir süremiz olsun basmak için. Örneğin 3 saniye sonra oradaki nokta yok olsun başka bir nokta belirsin gibi.
Doğruyu söylemek gerekirse oyun içinde bana tıkla bölümünde bir "bug" oldu ( ya da öyle bir şey). "MouseEnter" dememe rağmen "MouseClick" ile tepkimeye giriyordu. Bunu mu kastettiniz?Yanlış MouseEvent'i vermişsiniz noktalara sanırım.
Evet, Nasıl bir bug acaba? İlgili bölümün kodlarını atabilir misiniz?Doğruyu söylemek gerekirse oyun içinde bana tıkla bölümünde bir "bug" oldu ( ya da öyle bir şey). "MouseEnter" dememe rağmen "MouseClick" ile tepkimeye giriyordu. Bunu mu kastettiniz?
Bana tıkla butonunun ismi burada "guna2ImageButton7" olarak geçmekte.Evet, Nasıl bir "bug" acaba? İlgili bölümün kodlarını atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.