C# kolay mı?

Neye göre zor neye göre kolay saf C# veya saf Python öğrenen çok zorluk çekmez. Hele ki IDE kullanıyorsanız işiniz daha rahat. Ama Python'da veya C#'da ilerledikçe ve bu dillerin alanlarını(veri bilimi, web geliştirme vb.) İş biraz daha zorlaşır. Zaten kolay bir iş olsaydı yahu bu işte çok para var deyip başlayanlar yarı yolda bırakmazdı.

C++, C#'dan daha kolay.
En zor bence 1. Assembly 2. C#.
Çünkü çok garip bir kullanımi var. Tabii kişiden kişiye değişir.
Her ikisinde de deneyimli birisi için kişiden kişiye pek değişmez aslında, low-level olması, memory managementın programcıya kalması, error handling'i C++'ı C#'dan zor kılınmasına yeter. Yazılan uygulamanın kompleksliğini hesaba katmamak gerekir.

Son düzenleme:
Her ikisinde de deneyimli birisi için kişiden kişiye pek değişmez aslında, low-level olması, memory managementın programcıya kalması C++'ı C#'dan zor kılınmasına yeter. Yazılan uygulamanın kompleksliğini hesaba katmamak gerekir.
C# artık Net Framework 1.0'dan ibaret değil. Baya gelişti.

C# artık Net Framework 1.0'dan ibaret değil. Baya gelişti.
Dilin update alması temel özelliklerini değiştirmez. Syntax ya da framework değişiminden bahsetmiyorum. Dillerin amacı farklı zaten. C++ daha çok donanımla alakalı low level yazılımlar için tasarlanmışken C# app geliştirme için tasarlandı. Daha kolay olması amaçlanarak yenilikler getiriliyor zaten. Dilin kolay olmasını hakaret olarak neden alıyorsun ki? Şu an dünyada en çok kullanılan dil en kolay dillerden. C++ neden web geliştirmede pek tercih edilmiyor bir araştırabilir misin?

Dilin update alması temel özelliklerini değiştirmez. Syntax ya da framework değişiminden bahsetmiyorum. Dillerin amacı farklı zaten. C++ daha çok donanımla alakalı low level yazılımlar için tasarlanmışken C# app geliştirme için tasarlandı. Daha kolay olması amaçlanarak yenilikler getiriliyor zaten. Dilin kolay olmasını hakaret olarak neden alıyorsun ki? Şu an dünyada en çok kullanılan dil en kolay dillerden. C++ neden web geliştirmede pek tercih edilmiyor bir araştırabilir misin?
Yok ben seni yanlış anlamışım kusura bakma. .Çok hızlı şekilde okuyorum mesajları. C# Antivirüs için uygun mu tartışması vardı. Bana göre o kadar kötü değil ama yine de tercih etmem. Aklıma oradaki bilgi geldi. Bu arada Rust daha kolay C++'den. Kişisel görüşüm. Web geliştirmede JavaScript daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı