"C:/kullanıcılar/isim/Sık Kullanılanlar" klasör sahipliğinde farklı kullanıcılar var

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 945
Aynıları bende de var çözdünüz mü ?
Hayır çözemedim silebiliyorum bu hesapları onlardan çünkü daha yetkiliyim güncelleme geldi ve bu kullanıcı geti geldi sadece C: Diskine ama sadece C ye saçma ama C nin içindeki klasörlerde yok ve ek olarak silince yeniden başlatıyorum laptop u geri geliyor.

Hayır çözemedim silebiliyorum bu hesapları onlardan çünkü daha yetkiliyim güncelleme geldi ve bu kullanıcı geti geldi sadece C: Diskine ama sadece C ye saçma ama C nin içindeki klasörlerde yok ve ek olarak silince yeniden başlatıyorum laptop u geri geliyor.
O zaman windows dosyasıdır rahat olalım hocam :)

Hocam geç oldu üzgünüm, araştırdım, sistem ile ilgiymiş. Geri gelmesinde zarar yok. Başlangıçta bir çeşit virüs ile ilgili olduğunu sanmıştım ama aynılarından bende de varmış, araştırırken gördüm. Ayrıca yetkileri de kısıtlamıyor, yani sorun yok.

Son düzenleme:
Hocam geç oldu üzgünüm, araştırdım, Windows ile ilgiymiş. Geri gelmesinde zarar yok. Başlangıçta bir çeşit virüs ile ilgili olduğunu sanmıştım ama aynılarından bende de varmış, araştırırken gördüm. Ayrıca yetkileri de kısıtlamıyor, yani sorun yok.
teşekkürler içim çok kötüydü korkuyordum iyi geldi bu cevap technopat a girince bu mesajın gelmesi güzel oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı