C: /Kullanıcılar'daki kullanıcıma ulaşamıyorum

Chairles

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayara Win10 kurarken kullanıcı adını İSMET diye yazmıştım. Bu da kullanmak istediğim bir programda Türkçe karakter istemediği için hata veriyor zannedip CMD üzerinden yeni bir kullanıcı açmıştım sonra program tekrar çalışmayınca kullanıcıyı yine CMD üzerinden silmeye çalıştım ve bunu birkaç kez tekrar ettim sonra ne olduysa asıl kullanıcıma ulaşamıyorum ve nereden bakarsam bakayım kullanıcıya bağlanamıyorum. Bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Aslında yeni kullanıcıya eski kullanıcıda ki bilgileri de aktarabilirim ama o zaman da gizli dosya olan AppDataları aktaramıyorum o zamanda başka hata veriyor.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 466944
CMD'yi açtıktan sonra net users yazıp çıktıyı paylaşır mısınız?
Ekran Alıntısı.PNG
 
Bilgisayarınızda İSMET isimli bir kullanıcı gözükmüyor. Kullanıcı adınızı değiştirmiş olabilir misiniz? Emin olmak açısından "net user İSMET /active" komutunu çalıştırıp, çıktısını paylaşabilir misiniz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı