C# Mouse İşlemleri

vatoz419

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler,

Visual Studio üzerinden bir C# programı yazmaya çalısıyorum. Fakat bir yerde takıldım.
1) Mouse ile sol tuşa basılı olduğu süre boyunca konumu nu değiştirecegim bir nevi makro. Sol tuşdan el çekildigi an makro iptal olacak lütfen ne için diye sormayın. Fakat sol tuşa basılı olduğunu anlama olayını nasıl yapacağım bulamadım, sizdrn ricam bilen var ise kaynak falan.
Sol tuşabasılı olduğunu anlama olayını bir öğrensem hareket ettirme olayını yaparım.

Sol tuşa form üzerinde mi basacaksınız yoksa başka uygulamalar üzerinde de bunu yakalamanız gerekiyor mu? Bir de neyi hareket ettireceksiniz tam olarak?
for uzerinde değil form dışında hocam.
Sanki bir FPS oyunlarında kullanmak için makro yazmaya çalışıyorsun. Yanılıyor muyum?
oyun olduğu doğru ama fps değil :)
Sol tuşa form üzerinde mi basacaksınız yoksa başka uygulamalar üzerinde de bunu yakalamanız gerekiyor mu? Bir de neyi hareket ettireceksiniz tam olarak?
Sadece sol tuşa basılı tutulduğu süre boyunca mouse kordinatları yerdeğişicek, ayarlıyacağım milisaniye sine göre.

Beyler ne için kullanılacağı mühim değil, benim öğrenmek istediğim şey böyle bir şey lazım. Alt kısımda bulunan kod mantığının koda dönüştürülmüş hali lazım?

İf(mouse sol tıka basılı tutuyor == true)
{
//Yapılacak işlemler.
}

Umarım açıklaya bilmişimdir.

Oyun hilesi yazmaya çalışacağını düşündüğüm için doğrudan yardımcı olmayacağım fakat İngilizceniz varsa aşağıdaki link işe yarayabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı