Çözüldü C# "Object referance" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

user.cs

Kilopat
Makaleler
14
Yer
Dünya
1651658595948.png

Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Çözüm
Evet, test aşamasında dediğim gibi bağlanılacak host'u "localhost" yapmanız gerekli (kendi bilgisayarınızda deneyecekseniz).
Dostum problemi çözdüm, problem client üzerinde. Bağlanılacak host'u sanırım kendi ip adresiniz yapmışsınız ve bağlantı reddedildi hatası alıyorsunuz. Bunun sebebi açık IP'nizin modeme yönlendirme yapması, modemin de firewall nedeniyle isteği reddetmesidir. Test ederken host yerine "localhost", prodüksiyonda ise kullanacağınız server üzerinde belirli portu açarak uygulamanızı yapılandırmanız gerekmektedir.

Yazılımsal başka bir problem görünmüyor sistem başarılı şekilde çalışıyor.

Dostum problemi çözdüm, problem client üzerinde. Bağlanılacak host'u sanırım kendi ip adresiniz yapmışsınız ve bağlantı reddedildi hatası alıyorsunuz. Bunun sebebi açık IP'nizin modeme yönlendirme yapması, modemin de firewall nedeniyle isteği reddetmesidir. Test ederken host yerine "localhost", prodüksiyonda ise kullanacağınız server üzerinde belirli portu açarak uygulamanızı yapılandırmanız gerekmektedir.

Yazılımsal başka bir problem görünmüyor sistem başarılı şekilde çalışıyor.
Yani sorun yazılımsal değil. Modemden kaynaklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı