C++ öğrenim serisi önerisi

372608

Hectopat
Selamlar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Uzun zamandır forumda değilim, halinizi hatrınızı sorayım dedim.

Soruya gelirsek bu 100 videoluk seri ile C++ öğrenmeye başlamıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalan yok, beyefendi çok güzel anlatıyor ancak biraz karışık bir sırası var ve efektif olacağından emin değilim.
Örneğin önce fonksiyonlar ardından if else ifadelerini anlatıyor.

İçinde pointerlardır, referanslardır buna benzer önemli ve zor konuların da olduğu bir seri biliyorsanız linkini atabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.

Selamlar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Uzun zamandır forumda değilim, halinizi hatrınızı sorayım dedim.

Soruya gelirsek bu 100 videoluk seri ile C++ öğrenmeye başlamıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalan yok, beyefendi çok güzel anlatıyor ancak biraz karışık bir sırası var ve efektif olacağından emin değilim.

İçinde pointerlardır, referanslardır buna benzer önemli ve zor konuların da olduğu bir seri biliyorsanız linkini atabilirseniz çok sevinirim.
Saygılar.

Tam bilmiyorum ama Unity derslerine katılabilirsiniz

Fonksiyonlar, çünkü koşullu kullanımlardan daha önce. Fonksiyonlar çok kısa bir mevzu. if-else, switch, for, while vb looplardan sonra pointerlar, muhtemelen sonrasında da sınıfları anlatıyordur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı