C# otomasyonda adet değiştirme nasıl yapabilirim?

Antares

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, ürünü sepete ekledikten sonra üstüne çift tıkladığımda adetini değiştirebileceğim bir panel veya ürünün üstüne tıkladığımda sağ tarafta bulunan adet kısmına adeti gelmesi ve değiştirilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bakmak isteyenler için Drive'a yükledim.

1651504725504.png

tam olarak anlamadım ne istiyorsunuz? adet değiştirilebilmesini dışında ne istiyorsunuz?
Merhaba, ürünü sepete ekledikten sonra üstüne çift tıkladığımda adetini değiştirebileceğim bir panel veya ürünün üstüne tıkladığımda sağ tarafta bulunan adet kısmına adeti gelmesi ve değiştirilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bakmak isteyenler için Drive'a yükledim.

Eki Görüntüle 1376116

Öncelikle adet için listbox koyup buton koymanıza gerek yoktur.
Bunun yerine şunu kullanabilirsiniz.

1651505768452.png

Numberik kullanabilirsiniz.
Arttırılabilir olması içinde.

1651505862266.png

İncremeting 1 yapmalısın.

1651505891546.png

Gördüğün gibi artık attırılabilir bir numberikimiz mevcut :)

Bunun azami rakamını ve ID'sini ne tanımladıysan ayarlamalısın.
Artık sizin yazılım bilginize kalmış :)

Signed by BOOTKIT

Son düzenleme:
tam olarak anlamadım ne istiyorsunuz? adet değiştirilebilmesini dışında ne istiyorsunuz?

Öncelikle adet için listbox koyup buton koymanıza gerek yoktur.
Bunun yerine şunu kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1376124

Numberik kullanabilirsiniz.
Arttırılabilir olması içinde.

Eki Görüntüle 1376125

İncremeting 1 yapmalısın.

Eki Görüntüle 1376126

Gördüğün gibi artık attırılabilir bir numberikimiz mevcut :)

Bunun azami rakamını ve ID'sini ne tanımladıysan ayarlamalısın.
Artık sizin yazılım bilginize kalmış :)

Signed by BOOTKIT
Hocam sadece adet değiştirebilmeyi istiyorum. Yani mesela sepete lahmacunu ekledim fakat 20 tane eklemem gerekiyor tek tek eklemekte olmuyor. Dediğim gibi mesela lahmacunun üstüne tıkladığımda sağ taraftaki TextBox'da adetinin yazması ve değiştirebilmem lazım veya farklı bir yol ile de olur. Sizin dediğinizi internetten araştıracağım fakat tam anlamadım müsait zamanda siz bakabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1376116
TextBox'a adetinin gelmesini yaptım fakat adet değiştirmeyi halen yapamadım bakmak isteyen için projenin son hali.

Son düzenleme:
Hocam sadece adet değiştirebilmeyi istiyorum. Yani mesela sepete lahmacunu ekledim fakat 20 tane eklemem gerekiyor tek tek eklemekte olmuyor. Dediğim gibi mesela lahmacunun üstüne tıkladığımda sağ taraftaki Textbox'da adetinin yazması ve değiştirebilmem lazım veya farklı bir yol ile de olur. Sizin dediğinizi internetten araştıracağım fakat tam anlamadım müsait zamanda siz bakabilir misiniz?

Textbox'a adetinin gelmesini yaptım fakat adet değiştirmeyi halen yapamadım bakmak isteyen için projenin son hali.

Dediğim gibi herkes kendine kod yazma yapısı vardır o yüzden bilemiyorum, ancak anladığım kadarıyla siz hazır kod istiyorsunuz. Yazılım öğrenmek zorundasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı