C.S GO, TitanFall, Battlefield 4 Seçimi

• Konuyu başlatan Konays
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.655
Merhaba, yeni bir oyuna başlamak istiyorum. Sizce hangi oyunu almalıyım? Seçeneklerim şunlardır; Counter strike Go, Titanfall, Battlefield 4 . Hangisini almalıyım? Nedeniyle yazarsanız sevinirim. İyi günler.
( Sürekli ceza alıyorum. Bari buna ceza atmayın )
Bence Counter-Strike GO almalısın.Ama yazı bekle indirimler olacak.Eğer paranda varsa Bf 4 te alabilirsin.Yada Bf4 'e vereceğin parayla daha yeni olan bf hardline alabilirsin.

Battlefield 4 şu an 9 euro oldu. Cs go almaya karar verdim. Battlefield 3 ile devam ederim bir süre daha. :) Cevaplarınız için teşekkür ederim.

al dostum cs go pişman olmazsın
ben de uzun bir aradan sonra cs'ye geri döndüm global offensive ile
beklediğimden çok daha iyi çıktı.

CS GO ve Battlefield çok ayrı seriler, ama bence elinde BF3 varsa BF4 almaya değmez. BF4 çok kötü ya, haritaları kim tasarlamışsa ellerinden öpmek istiyorum.
Ama 5-10 eurodan falan bahsediyoruz, BF3'te oyuncu kıtlığı var diyorsan al oyna, çok para değil artık BF4.
Titanfall'un da PC'de çok popüler olduğunu sanmam, konsolculara yönelik bir oyun o. 5 euro'ya falan bulursan al dene.

Dün cs go aldım. Iyi ki almışım diyorum. Cevaplarınız için teşkkürler. Cs go için vereceğiniz tavsiye varsa steam : Kıvırcık

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı