C# ters üçgen sorusu

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba. C#'ta girilen sayı boyutunda içi boş ters üçgen basan programı yazmam isteniyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Örnek çıktı:

Kod:
Üçgen boyutu: 5

*     *
  *   *
   * *
    *

Üçgen boyutu: 15

*                         *
  *                       *
   *                     *
    *                   *
     *                 *
      *               *
       *             *
        *           *
         *         *
          *       *
           *     *
            *   *
             * *
              *

Teşekkürler.

Buraya yazana kadar elinizin altındaki Google'a yazsanız, şu link çıkabiliyor mesela;

Sen bir konu açtığında da sana deseler Google'a yazmayı bilmiyor musun diye, nasıl hissedersin? Hiçbirimiz konu açmayalım, herkes her derdini Google'a yazsın, Technopat Sosyal'i de kapatalım nasıl olsa gereksiz değil mi?

Sen bir konu açtığında da sana deseler Google'a yazmayı bilmiyor musun diye, nasıl hissedersin? Hiçbirimiz konu açmayalım, herkes her derdini Google'a yazsın, Technopat Sosyal'i de kapatalım nasıl olsa gereksiz değil mi?
Genelde araştırma nedir bildiğim için başkasına sormaktan çok elimdeki imkanlar dahilinde işin uzmanlarına ulaşmaya çalışırım. Google da sağolsun akademik her türlü makaleye ulaşmama izin veriyor. Size de tavsiyem, gereksiz duygusal devinimlerinizi kendinize saklamanız, çünkü hayata ya da anlayışa hiçbir şey katmıyor.

Genelde araştırma nedir bildiğim için başkasına sormaktan çok elimdeki imkanlar dahilinde işin uzmanlarına ulaşmaya çalışırım. Google'da sağ olsun akademik her türlü makaleye ulaşmama izin veriyor. Size de tavsiyem, gereksiz duygusal devinimlerinizi kendinize saklamanız, çünkü hayata ya da anlayışa hiçbir şey katmıyor.

Boş yapmayın. Türkiye'de yaşıyoruz ve adam İngilizce makaleler taramak zorunda değil. Bir soru sormuş ki sorduğu soru basit bir soru değil. Tahminimce ufak çaplı bir araştırma yapmıştır ve sonuca ulaşamamıştır istediği program zaten gerçekten uğraştırıcı ve zor bir program bana göre (algoritma derslerim 90+ vize final ortalamasına sahip olmasına rağmen). Netice itibariyle adam konusunu açmış ve siz de yardımcı olmuşsunuz. Burada size düşen sadece bu. İnsanları yargılamak haddinize değil.

Boş yapmayın. Türkiye'de yaşıyoruz ve adam İngilizce makaleler taramak zorunda değil. Bir soru sormuş ki sorduğu soru basit bir soru değil. Gerçekten uğraştırıcı ve zor bir program bana göre (algoritma derslerim 90+ vize final ortalamasına sahip olmasına rağmen) Siz de yardımcı olmuşsunuz. Burada size düşen sadece bu. İnsanları yargılamak haddinize değil.
Boş yapmak, yardımcı olduysam neyi boş yapmış oluyorum? Yardımcı olmuş muyum? Ekstra olarak da elindeki imkanları kullanmasının yolunu göstermiş miyim? Bundan çıkarım var mı? Ya hu sizin şuursuzluğunuz bulaşıcı mı?

For döngüsüne if şartı ekleyerek yapılan bir şeydi bu elimde varsa örneği yarın sabah atabilirim.

Boş yapmak, yardımcı olduysam neyi boş yapmış oluyorum? Yardımcı olmuş muyum? Ekstra olarak da elindeki imkanları kullanmasının yolunu göstermiş miyim? Bundan çıkarım var mı? Ya hu sizin şuursuzluğunuz bulaşıcı mı?

Bkz:
Buraya yazana kadar elinizin altındaki Google'a yazsanız, şu link çıkabiliyor mesela;

Tekrar ediyorum sorulan soru basit değil ve Türkçe kaynak sayısı gerçekten kısıtlı. Böyle bir durumda insanları peşinen yargılayıp aşağılayıcı bir üslupla yaklaşırsanız ettiğiniz yardımı şuuru müsait taraflarınıza iade edebilirler dikkatli olun bence 😡😡🤬🤬🤬

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı