Can Kural
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar, bugün okul için basit bir program yapacaktım. Her şeyi hazırladım..... derken ufacık bir kodu bir türlü hatırlayamadım.
TextBox11'e girilmiş öğrenci bilgileri var.
Onun üstünde 10 tane TextBox var ve bu TextBoxlar'da öğrencinin adı, soyadı, numarası falan fistan diye bilgileri var.
Ben butona tıkladığımda bu 10 TaneTextbox'da yazılan yazıları toplayıp TextBox11'de bulacak, yani bir nevi bizim Not Defterindeki CTRL+F görevini yerine getirecek ama nasıl?

Şöyle bir kod girdim;
Ancak program nasıl oluyorsa bu TextBoxlar'daki yazıyı toplayıp TextBox11'deki yazının yerine yazıyor.
Yardımlarınıza çok acil ihtiyacım var.
TextBox11'e girilmiş öğrenci bilgileri var.
Onun üstünde 10 tane TextBox var ve bu TextBoxlar'da öğrencinin adı, soyadı, numarası falan fistan diye bilgileri var.
Ben butona tıkladığımda bu 10 TaneTextbox'da yazılan yazıları toplayıp TextBox11'de bulacak, yani bir nevi bizim Not Defterindeki CTRL+F görevini yerine getirecek ama nasıl?
Şöyle bir kod girdim;
Kod:
TextBox11.SelectedText = (TextBox1.Text + TextBox2.Text + TextBox3.Text + TextBox4.Text + TextBox5.Text + TextBox6.Text + TextBox7.Text + TextBox8.Text + TextBox9.Text + TextBox10.Text)
Ancak program nasıl oluyorsa bu TextBoxlar'daki yazıyı toplayıp TextBox11'deki yazının yerine yazıyor.
Yardımlarınıza çok acil ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör: