C#'ı biliyorum, oyun geliştirmeyi öğrenmek, istediğim için ise Unity'i öğrenmeyi düşünüyorum ama değer mi onu bilemedim, bu yüzden size danışmak istedim.
Unity öğrenmeye değer mi?
Not: 2D oyun yapacağım, yaparsam.
C#'ı biliyorum, oyun geliştirmeyi öğrenmek, istediğim için ise Unity'i öğrenmeyi düşünüyorum ama değer mi onu bilemedim, bu yüzden size danışmak istedim.
Hocam, C#'ı biliyorum, yazın java script, html, css falan gibi dilleri öğreneceğim.
Çok zor olmadığı düşündüğüm için ve oyunları sevdiğim için de unity'i öğrenmeyi düşünüyorum, size hak veriyorum, öğreneceğim.
Hocam, C#'ı biliyorum, yazın JavaScript, HTML, CSS falan gibi dilleri öğreneceğim.
Çok zor olmadığı düşündüğüm için ve oyunları sevdiğim için de Unity'i öğrenmeyi düşünüyorum, size hak veriyorum, öğreneceğim.
Öncelikle evet iyi diyorsun yaparsın ama, eğer aşırı zeki değilsen mesela 140+ IQ seviyen falan yoksa hem oyun geliştirip hem HTML CSS JS C# yazamazsın birine odaklan onu iyi öğren mesela websitesi yapmak istiyorsan onu yap ama her şeyi aynı anda yapmaya çalışırsan günün sonunda hiçbir şey yapamamış olacaksın.
Öncelikle evet iyi diyorsun yaparsın ama, eğer aşırı zeki değilsen mesela 140+ IQ seviyen falan yoksa hem oyun geliştirip hem HTML CSS JS C# yazamazsın birine odaklan onu iyi öğren mesela websitesi yapmak istiyorsan onu yap ama her şeyi aynı anda yapmaya çalışırsan günün sonunda hiçbir şey yapamamış olacaksın.