C:\Users\Teknik servis\ "teknik servis yazısı nasıl değiştirilir?

Tobey Maguire

Hectopat
Daha fazla  
Terminali açtığım zaman C:\Users\Teknik Servis\Desktop> yazıyor oradaki teknik servis yazısı nasıl değiştirilir bilginiz var mı?
Windows 11 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-08 131448.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-08 131448.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 34
Terminali açtığım zaman C:\Users\Teknik Servis\Desktop> yazıyor oradaki teknik servis yazısı nasıl değiştirilir bilginiz var mı?
Windows 11 kullanıyorum.

Denetim Masası→Kullanıcı Hesapları→Kullanıcı hesabını Yönet tuşuna bastıktan sonra değiştirin adınızı.

Windows 11 kullanıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdan bakın.Eğer Windows 11 ise burdan bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradan bakın. Eğer Windows 11 ise buradan bakın:

Hocam kullanıcı adı zaten değiştirdim ama terminalde böyle görünüyor diyorum atığınız videolardakileri ben zaten yaptım terminali nasıl değiştireceğim onu soruyorum.

Hocam kullanıcı adı zaten değiştirdim ama terminalde böyle görünüyor diyorum atığınız videolardakileri ben zaten yaptım terminali nasıl değiştireceğim onu soruyorum.

Hocam özür dilerim. CMD'ye girip wmic computersystem where name="%COMPUTERNAME%" call rename name= komutunu girin. Eşittirden sonra oraya istediğiniz kullancı adını yazın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı