C# uygulamaları için arayüz yapmak

Kaynak tüketiminde ne tür bir sıkıntı yaşanabilir? Soruyu belki düzgün sormuyorsun. Sıkıntılı olsa kimse arayüz kullanmaz. Bence gereksiz bir konu açmışsın.

Kaynak tüketiminde ne tür bir sıkıntı yaşanabilir? Soruyu belki düzgün sormuyorsun. Sıkıntılı olsa kimse arayüz kullanmaz. Bence gereksiz bir konu açmışsın.
Custom Shell'den bahsediyorum hocam normal interface'ten değil. Daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Hani siz Windows'u açtığınızda böyle görev çubuğu falan geliyor ya hani o arayüzden bahsediyorum.

Win32 üzerinde çalışmıyorum hocam. UWP çalışıyorum.
Aynısı onun için de geçerli.
Custom Shell'den bahsediyorum hocam normal interface'ten değil. Daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Hani siz Windows'u açtığınızda böyle görev çubuğu falan geliyor ya hani o arayüzden bahsediyorum.
Hmm, şimdi anladım ne sormak istediğini. Onlar çekirdeğe gömülü olduğu için değişmesi çok zor, hatta imkansız diyebilirim. Modifiye yapan kişiler de onu gizliyorlar ve öyle yapıyorlar genelde. Dediğin olayı Linux üzerinde yapmak çok çok daha basit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı