Custom Shell'den bahsediyorum hocam normal interface'ten değil. Daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Hani siz Windows'u açtığınızda böyle görev çubuğu falan geliyor ya hani o arayüzden bahsediyorum.Kaynak tüketiminde ne tür bir sıkıntı yaşanabilir? Soruyu belki düzgün sormuyorsun. Sıkıntılı olsa kimse arayüz kullanmaz. Bence gereksiz bir konu açmışsın.
Aynısı onun için de geçerli.Win32 üzerinde çalışmıyorum hocam. UWP çalışıyorum.
Hmm, şimdi anladım ne sormak istediğini. Onlar çekirdeğe gömülü olduğu için değişmesi çok zor, hatta imkansız diyebilirim. Modifiye yapan kişiler de onu gizliyorlar ve öyle yapıyorlar genelde. Dediğin olayı Linux üzerinde yapmak çok çok daha basit.Custom Shell'den bahsediyorum hocam normal interface'ten değil. Daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Hani siz Windows'u açtığınızda böyle görev çubuğu falan geliyor ya hani o arayüzden bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.