Merhaba. Bilgisayarı kapat güç düğmesine bssar basmaz bios tuşunu spamla. Bios menüden Boot sekmesine gel ve diskini en yukarı al.Merhaba dün C ve D diskini birleştirdim ve böyle bir siyah ekran ve sorunla karşılaştım. İnternetten araştırdım fakat BIOS menüye de giriş yapamıyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bios tuşunu bilmiyorum işte sorun orda çoğu örnek tuşa bastım yine de açılmıyor o menü.Merhaba. Bilgisayarı kapat güç düğmesine bssar basmaz bios tuşunu spamla. Bios menüden Boot sekmesine gel ve diskini en yukarı al.
Bios tuşunu bilmiyorum işte sorun orda çoğu örnek tuşa bastım yine de açılmıyor o menü.Bilgisayarı kapat. Açma tuşuna bastığın gibi BIOS tuşunu spamla. İşletim sistemini bulamıyormuş.
Evet şuan açıldı.ESC veya Del idi yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam diski yukarı çektim fakat şuan da bu sorunu veriyor yine de açılmıyor lütfen yardım edin.Merhaba. Bilgisayarı kapat güç düğmesine bssar basmaz bios tuşunu spamla. Bios menüden Boot sekmesine gel ve diskini en yukarı al.
Hocam diski yukarı çektim fakat şuan da bu sorunu veriyor yine de açılmıyor lütfen yardım edin.Merhaba. Bilgisayarı kapat güç düğmesine bssar basmaz bios tuşunu spamla. Bios menüden Boot sekmesine gel ve diskini en yukarı al.
Ctrl Alt Del bas.Evet şuan açıldı.
Hocam diski yukarı çektim fakat şuan da bu sorunu veriyor yine de açılmıyor lütfen yardım edin.
"contain an operating system. Press CTRL+ALT+DEL to restart"
İşletim sistemi var diyor yine de açılmıyor.
Hocam diski yukarı çektim fakat şuan da bu sorunu veriyor yine de açılmıyor lütfen yardım edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.