C# Visual Studio kodda yapılan değişiklikler işlenmiyor

Herkese merhaba;
C# ile Visual Studio kullanarak program yazıyorum. Ancak bir sorunlar karşılaştım. Kod kısmında ne değişiklik yaparsam yapayım hiçbir şekilde işlemiyor. Sadece kod kısmında değil form kısmında değişiklik yapmama rağmen çalışan programda değişiklik olmuyor. Belki dedim RAM'de kalmıştır falan bilgisayarı yeniden başlattım ancak aynı. Aşağıda ki videodan sorunum net bir şekilde belli. Kodları tamamen silmemem rağmen program hala çalışmaya devam ediyor :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, bir isim vererek bir dosyaya kayıt ediyorsun. Değişiklikler işlemesi gerekir. Video bulanık çıkmış, bir şey anlaşılmıyor.

Yani, bir isim vererek bir dosyaya kayıt ediyorsun. Değişiklikler işlemesi gerekir. Video bulanık çıkmış, bir şey anlaşılmıyor.

Projeyi oluştururken zaten kayıt belirtiyorsun. Aylardır nasıl kullanıyorsam yine aynı şekilde kullanıyorum. Hatta 2 saat öncesine kadar bir sorun yoktu. Videoya gelecek olursak video 1080P ve gayet kaliteli. Sen bir video ayarlarını kontrol et.

Edit: Şimdi de yeni proje oluşturmama rağmen Debug klasöründe ki dosyaları oluşturmadı. Bunlara projenin exe dosyasıda dahil. Bu yüzden oluşturduğum projeyi çalıştıramıyorum. Yarın Visual Studio'yu silip tekrar yükleyeceğim. Gelişmeleri yazarım.

Geçici bir hafıza sorunu da olabilir. Bilgisayarı yeniden başlat ve dene. Veya ayarlarda değişiklik yaptıysan, bir gözden geçir.
Benim de ilk aklıma bellekte bir sorun oluşabileceği geldi ve ilk olarak bilgisayarı yeniden başlattım ancak olmadı. Konuyu ilk açtığım mesajda da zaten olmadığını belirtmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı