C4 gibi patlayan Veverest PSU!

Hocam everest almadan önce araştırsaymıssınız. Evet everst bir C4'tür. Psu alacaksanız akasa, high power, corsair, evga, coolermaster, Silverstone, fsp gibi markalar alın.
Bu PSU 2 yil önce alınan bir sistemden çıkmıştı. Bende götürüp bilgisayara taktım. O zaman hiçbir bilgim yok. Sonra işte anlamaya başladım bu güç kaynağı yanar dedim. 20 gün sonra yandı. Keşke para olsa sağlam alsak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Star Wars yeniden çekilmesin, insanlar boyun ve göz problemleri yaşamasın, kuşlar uzun sinemalara çarpıp ölmesin istiyorsanız; "Dikey video çekimine son!" deyin lütfen.

PSU'nun kablosu sıyrılmış. Montaj esnasında sıyrılmış olabilir. Dikkat etmek lazım.

Bu PSU 2 yil önce alınan bir sistemden çıkmıştı. Bende götürüp bilgisayara taktım. O zaman hiçbir bilgim yok. Sonra işte anlamaya başladım bu güç kaynağı yanar dedim. 20 gün sonra yandı. Keşke para olsa sağlam alsak.
Bütçe oluşturunca konu aç, biz sana öneririz. Parçalara bir zarar gelmemişse, 400W bir PSU öneririz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Star Wars yeniden çekilmesin, insanlar boyun ve göz problemleri yaşamasın, kuşlar uzun sinemalara çarpıp ölmesin istiyorsanız; "Dikey video çekimine son!" deyin lütfen.

PSU'nun kablosu sıyrılmış. Montaj esnasında sıyrılmış olabilir. Dikkat etmek lazım.
Sıyrılma değil hocam. Orası alev aldı sonrasında kondansatör patladı.

Arkadaş 0 almamış zaten. Sistemi eski olduğu için bir nebze fetiş testi yapmış gibi geldi bana :D
Öyle değil. Normalde sistemde 400W PSU vardı. Babamın bilgisayari uykuya geçmiyordu. Babam bana güvenmedi bilgisayarcıya götürdü. Dedi arıza PSU. Babam dedi güç kaynaklarını değiştir. Babamın bilgisayarına yetiyordu. Çünkü TurboCöp. Mobil işlemci var. Bende o PSU'yu alıp bu sisteme taktım. Ondan sonra yandı işte.

Öyle değil. Normalde sistemde 400W PSU vardı. Babamın bilgisayari uykuya geçmiyordu. Babam bana güvenmedi bilgisayarcıya götürdü. Dedi arıza PSU. Babam dedi güç kaynaklarını değiştir. Babamın bilgisayarına yetiyordu. Çünkü TurboCöp. Mobil işlemci var. Bende o PSU'yu alıp bu sisteme taktım. Ondan sonra yandı işte.
TurboCöp [emoji23]

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı