C4X vs focus

Arkadaşlar merhaba, ÖTV indirimi ile 0 araç alacağım. C4X in shine bold paketini focusun boş paketini alabiliyorum. Üstelik 2025 de focusun üretimi bitecek çok arada kaldım, fikirlerinizi bekliyorum.

Yakın zamanda 2024 model Focus kullanma fırsatım oldu.
Citroën'in elektronik ergonomisi Focus'tan daha kullanışlı. Konfor ve performans olarak Focus daha iyi.
Uzun ömürlü olması açısından Citroën tercih edilebilir, Focus'un akıbeti güzel görünmüyor, malum piyasa şartları üretimi durmuş aracı sevmiyor.

Yakın zamanda 2024 model focus kullanma fırsatım oldu.
Citroën'in elektronik ergonomisi Focus'tan daha kullanışlı. Konfor ve performans olarak focus daha iyi.
Uzun ömürlü olması açısından citroën tercih edilebilir, Focus'un akıbeti güzel görünmüyor, malum piyasa şartları üretimi durmuş aracı sevmiyor.

Evet haklısınız fakat konfor konusunda size katılmıyorum C4X açık ara daha konforlu. Test sürüşüne gittiğimde resmen uçan halı efekti vardı araçta.

Yakın zamanda 2024 model focus kullanma fırsatım oldu.
Citroën'in elektronik ergonomisi Focus'tan daha kullanışlı. Konfor ve performans olarak focus daha iyi.
Uzun ömürlü olması açısından citroën tercih edilebilir, Focus'un akıbeti güzel görünmüyor, malum piyasa şartları üretimi durmuş aracı sevmiyor.

Hocam ayrıyeten kafama takılan bir durum var. Bu 1.2t puretech motorlarda triger değişim sıklığı ne olmalı. Bazısı 40.000 diyor bazısı 120'ye kadar sorun olmaz diyor.

Hocam ayrıyeten kafama takılan bir durum var. Bu 1.2t puretech motorlarda triger değişim sıklığı ne olmalı. Bazısı 40.000 diyor bazısı 120'ye kadar sorun olmaz diyor.

Kullanıma göre değişiyor. Yağ içerisinde çalıştığı için stabil bir ömrü yok maalesef.
Bende de 1.2T Grandland var, bekliyoruz bakalım ne zaman sorun çıkaracak diye.

Konfor konusunda size katılmıyorum C4X açık ara daha konforlu. Test sürüşüne gittiğimde resmen uçan halı efekti vardı araçta.

Göreceli bir kavram.
Uzun yolda Focus bence asfalta daha iyi yapışıyor.

Kullanıma göre değişiyor. Yağ içerisinde çalıştığı için stabil bir ömrü yok maalesef.
Bende de 1.2t grandland var, bekliyoruz bakalım ne zaman sorun çıkaracak diye.

Göreceli bir kavram.
Uzun yolda focus bence asfalta daha iyi yapışıyor.

Yapışma işi konfor değil yol tutuşa giriyor hocam sanki. Sizin grandland kaç km de?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı