Egea vs Focus

2015 titanium 1.6 dizel focus kullanıyorum 1.5 yıldır. 35 bin km yaptım 130 binde aracım şuan. Kesinlikle şunu söyleyebilirim focusun yanında egeanın esamesi okunmaz. Malzeme kalitesi olsun konforu olsun yol tutuşu olsun çok daha üstün bir araba. Fakat bütçenize uygun olarak focus mantıklı olmayabilir. 150 bin km civarında focus mantıklıdır fakat 200 üzerine çıktığınızda araç bir sorun çıkarmasa da satışta uğraşabiliyorsunuz.

Herkese merhaba, yeni bir araba alma arayışındayız bütçe 800-850 bin TL arası aklımızda 2 araç var. 100bin km civarı 2021-22 model 1.3 Egea urban paket ya da 2015 civarı 200bin Km'lerde 1.6 TDCI Titanium paket focus sizce hangisi daha iyi bir seçenek olur? Artıları ve eksileriyle yılları da göz önünde de bulundurarak fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Güncel 1.6 dizel Egea, eski nesil Focus'tan daha verimli olur. Egea ve Focus zaten sınıfsal olarak rakip bile değiller o yüzden 1.3 Egea'nın karşısına Focus çıkarmak mantıklı olmaz. Her anlamda Focus çok ileride kalıyor.
Bütçeniz nezdinde Fluence modellere de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı