C5 Pro Odin İle 7.0 Yükleme

Hocam ben şimdi Odin'i açtım ama CSC var. Home CSC yi bulamadım videolara baktım bir şey bulamadım.
Hocam zaten Odin'de sadece BL,AP,CP,CSC vardır. İndirdiğiniz yazılım dosyasının içinde 2 adet CSC dosyası var bunlardan sadece CSC yazanı Odin'de kullanacaksınız. HOME_CSC yazanı kullanmayacaksınız.

Uptadeleyi yaparken izlediğiniz yolları sırasıyla yazarsanız sevinirim.ilk defa böyle bişey yapıcam internette c5 pro 7 güncellemesiyle ilgili bişey bulamadım siz yaptıysanız söylermisiniz. C5010 modeli için hong-kong sürümünü indirdim odin denen programıda indirdim. yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoda anlattığı gibi yapın sadece bu işlemleri yapmadan önce telefonu Download moduna almanız lazım bunun için bu video da anlattığı gibi Download moduna alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yaptıktan sonra artık USB kablosunu PC ye takıp indirdiğiniz dosyaları birinci videodaki gibi tek tek atmak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı