C700M kasaya fan önerisi

Murat6161

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Cooler Master C700M kasası var. Ön tarafa 3 fan yerlestireceğim, tavana sıvı soğutma. 3 fan alttan, 3 fan üstten yapacağım. Tavana daha iyi soğusun diye ve kasanın altı da iyi hava alıyor ve oraya da fan taktığımız demirden almak istiyorum. Ama araştırmama rağmen bulamıyorum. Ürünün ismini veya satıcıyı yazarsanız cok iyi olur.

ARGB istersen;

Performans ağırlıklı olsun dersen;

ARGB istersen;

Performans ağırlıklı olsun dersen;

Fan var fanları sabitliyecegim 40cm temir varya onun ismi veya satıcısı.

Hocam inanılmaz sebebi ne? Her defasında sormaktan bıktım nedenini de açıklamıyorsunuz. Attığım Akasa Viper sizin attığınızdan daha performanslı bir ürün. Halo modeli sizinkine göre daha zayıf kalmış evet, sanırım ona attın. Fiyatlar için diyorsan da ortada bir bütçe yok.

Bu fanlar mevcut alt tabana fanı eklemem ecin temir lazım 40cm vidalanıp sökülen.
Hocam inanılmaz sebebi ne? Her defasında sormaktan bıktım nedenini de açıklamıyorsunuz. Attığım Akasa Viper sizin attığınızdan daha performanslı bir ürün. Halo modeli sizinkine göre daha zayıf kalmış evet, sanırım ona attın. Fiyatlar için diyorsan da ortada bir bütçe yok.

Bu fotataki üründen bahse diyom ürünün ismini veya satıcıyı bilen var mı?

SmartSelect_20210104-170026_YouTube.jpg

Dosya Ekleri

• VideoCapture_20210104-165125.jpg
    VideoCapture_20210104-165125.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı