Çabuk hasar gören notebook şarj aleti sahte midir?

Made In Turkey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bilgisayarımın şarj aleti bozuldu bilgisayarcıdan şarj aleti aldım. Çok hırpalamadım ama 1-2 ayda kablosu kopmaya başladı. Önceki adaptörü (orijinal) yerden yere vurardım zerre sıkıntı olmazdı ama bunda hiçbir şekilde zarar vermedim ama kablosu koptu ve az önce de kablunun yırtık yerinde ufak bir patlama oldu. Bu şarj aleti çakma mı?

Bilgisayarımın şarj aleti bozuldu bilgisayarcıdan şarj aleti aldım. Çok hırpalamadım ama 1-2 ayda kablosu kopmaya başladı. Önceki adaptörü (orijinal) yerden yere vurardım zerre sıkıntı olmazdı ama bunda hiçbir şekilde zarar vermedim ama kablosu koptu ve az önce de kablunun yırtık yerinde ufak bir patlama oldu. Bu şarj aleti çakma mı?
Çakma olma ihtimali çok yüksek. Yeni bir şarj aleti almanızı öneririm.

B
Büyük ihtimalle çakmadır.Bu şarj aletini kesinlikle kullanmayın hocam.Orijinal şarj aletini alıp kullanmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı