Çabuk kızıyorum nasıl çözebilirim?

Öfke sorununuz var yani.
Anlık geliyor. Ama o anlık gelmesinde insanları kırabiliyorum.
Şeker durumum normal hocam. Herhangi bir şeker riskim de bulunmuyor. Küçüklükten beridir böyleyim.
Bu durumdan bir arkadaşıma bahsetmiştim. Çok da sıkıntı edecek biri değil bu durumu.
Bir deneyebilirim hocam. Umarım kızgınlık durumumu dizginleyebilirim.

Taklit yapma yeteneğin ve ses tonun iyiyse bir anlığına bu hareketi taklidini yaparak onları kendinden uzak tutabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dalgasına yazmadım ama gerçekten de etkili olabilir (not: denemedim)

Iyi aman olmasın bende şeker riski olduğu için aniden sinirlenirim belki olabilir diye düşündüm ama neyse. Ciddiye almayın biraz rahat insan olun bence.
Haklısınız hocam. Kendimi ne olursa olsun sinirlenmemek için tutmaya çalışacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Aynı sorundan ben de muzdaripim maalesef. Ancak şu aralar kontrol etmeyi başardım çok şükür.
Müzik dinleyip hayal kurmak beni çok sakinleştiriyordu, bunu deneyebilirsiniz.
Ayrıca sorunlarınızı, dertlerinizi var ise mutlaka kendinizi yakın hissettiğiniz birine anlatın. Rahatlatıyor baya.

Bunu yapmıştım. Gerçekten rahat ettiriyor. İçinde tutmak çok kötü bir şey gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…