Çabuk yoruluyorum

Yani günde sadece 4 ya da 5 bardak su içiyorum onun dışında hep çay içiyorum günde en az tam 20 bardak çay içiyorum yani ayaklarım hep dışarı çıkıp yürüyünce aniden yanıyor ateş gibi oluyor ısınıyor.

Maalesef hiç kardeşim yok.

O ne demek ilk kez duydum.

Ama hiç arkadaşım yok bu yüzden tek başıma dışarı çıkmak istemiyorum sıkıcı oluyor mahallede bile hiç tanıdığım kimse yok oturduğum binada da benim yaşımdakiler yok hepsi 9 11 yaşlarındaki çocuklar.

Onlarla arkadaş olabilirsin, varsa bisiklet sürebilirsin veya kendine bir amaç / hedef belirleyip o şekilde yürüyebilirsin adım limiti vb. gibi.

İnternete düz taban ayak yazın ardından çıkan resimlere bakın. Ayağınızı düz bir zemine çıplak bir şekilde basarak tabanının şeklini kontrol edin.

Az önce baktım ayağıma varmış.

Onlarla arkadaş olabilirsin, varsa bisiklet sürebilirsin veya kendine bir amaç / hedef belirleyip o şekilde yürüyebilirsin adım limiti vb. gibi.

Aslında bir bisikletim var ama hem hava çok sıcak dışarıda hem de bisikletim çatı katta bizimde ev 7.katta bir de asansörde çok küçük bisikletim sığmıyor içine bu yüzden bisikletimi çıkarıp süremiyorum mahallede.

Bilinen bir futbol sahasına git selam bende oynayabilir miyim de. Seni de oyuna alırlar hem arkadaşın olmuş olur hem de fitleşmeye başlarsın. Sürekli evde otur otur hayat mı geçer kanka. Ya da lunaparka git veya ben gibi düğünlere git yemek ye oyna çık gez :D. Çözüm çok.

Ama mahallede hiç futbol sahası yok.

Az önce baktım ayağıma varmış.
Hocam eğer emin olursanız bir ortopedi doktoruna gidin ve özel ayakkabı alın. Bende de aynı hastalık var maalesef çözümü yok. Ancak bilek kemikleriniz daha fazla yamulmadan özel ayakkabıya geçmenizi öneririm. Dikkat edin direkt gidip özel ayakkabı almayın önce bir ortopedi doktoruna gidip hastalığınızdan emin olun.

Hocam eğer emin olursanız bir ortopedi doktoruna gidin ve özel ayakkabı alın. Bende de aynı hastalık var maalesef çözümü yok. Ancak bilek kemikleriniz daha fazla yamulmadan özel ayakkabıya geçmenizi öneririm. Dikkat edin direkt gidip özel ayakkabı almayın önce bir ortopedi doktoruna gidip hastalığınızdan emin olun.

Şu an doktora gidemiyorum maalesef bir de oturduğum ilde ortopedi doktoru yok.

Ama mahallede hiç futbol sahası yok.

Başka mahalleye git. Hastalığın varmış sanırım arkadaşın dediğine göre, belki de senlik bir durum yoktur o yüzden olduğu için yapasın gelmiyordur ve annen tembel diyordur. Bence doktora git o işini hallettikten sonra spor yapmaya başla. Koş en azından. Futbolu falan boş ver saha yoksa.

Şu an doktora gidemiyorum maalesef bir de oturduğum ilde ortopedi doktoru yok.
Hocam o zaman size önerim ayak egzersizleri yapın internette pek çok video var. Yürüyüş/koşu yapin ama kendinizi çok zorlamayın ve geleceğinizi düşünüp ders çalışın bu hastalığa sahip birisi masa başı iş yapmak zorundadır.

Hocam o zaman size önerim ayak egzersizleri yapın internette pek çok video var. Dışarıya çıkıp çok uzun yürüyüşler yapıp kendinizi yormayın ve geleceğinizi düşünüp ders çalışın bu hastalığa sahip birisi masa başı iş yapmak zorundadır.

Ayak egzersizleri neler mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam ayrıca ayağınızı dışa doğru bükme hareketini yapabilirsiniz amaç ayağı destekleyen kasları güçlendirmek.

Hocam ayrıca bir ömür düz taban olmadığınız halde düz tabanmis gibi yaşamanızı istemem lütfen iyice bakın emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı