CachyOS kullanılmalı mı?

ISO dosyasının SHA256 değerini sha256sum cachy-xx.iso şeklinde bulabilirsin. İndirilen metin dosyasını açtığında da olması gereken SHA256 değeri görünecek. Metin dosyasındaki ile aynı ise ISO sorunsuz inmiştir.

CachyOS indirdim dualboot ile GNOME ile kullanıyorum gayet memnunum. Fakat Zorin OS'ii silme sebebimle aynı hatayla karşılaştım. UEFI sistemim var ve boot menüsünde Cachy OS yok. Windows'ta yoktu ona Windows USB'si kullanarak girdim. Yeni konu açmalı mıyım buradan devam edelim mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualboot ile 2 aydır Linux kullanıyorum ve sadace Valorant girmek için Windows'a geçiş yapmış bulunmaktayım. PC'ye format attım ve şimdi de dualboot ile Linux kuracağım, kuracağım kurmasına ama ne kuracağım? Ubuntu elimde var, hoş ve sade gayet yeterli. Fakat ben (eşekliğimden kaynaklı) maceracı olduğum için Ubuntu'yu bırakıp Arch'a geçmek istiyorum. Cachy OS çok hoşuma gitti, Garuda Linux ise Arch Linux'un en büyük problemini (benim için) çözüyor, güncelleme öncesi sistemin yedeğini alıyor. Dualboot ile kurarken zorluk yaşar mıyım? Kurarken zorluk yaşar mıyım? Kullanırken zorluk yaşar mıyım?

Cachy OS'in masaüstü ortamını nereden seçiyoruz ayrıca söylerseniz sevinirim. Sayfasında bulamadım. Şimdiden teşekkürler :)

CachyOS kullanmanız sizin yararınıza.
Masaüstü ortamını kurulum yaparken seçeceksiniz.
Arch tabanlı herhangi bir şey kullandıysanız zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Kurarken zorluk yaşamazsınız.

CachyOS kullanmanız sizin yararınıza.
Masaüstü ortamını kurulum yaparken seçeceksiniz.
Arch tabanlı herhangi bir şey kullandıysanız zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Kurarken zorluk yaşamazsını

Hocam kurdum, GNOME + KDE + hyperland (ileride denemek istersem diye) kurdum. GNOME ile gayet memnunum. Fakat boot menüüsnde cachy OS yok sadace Windows var bilginiz var mıdır?

Hocam kurdum, GNOME + KDE + hyperland (ileride denemek istersem diye) kurdum. GNOME ile gayet memnunum. Fakat boot menüüsnde cachy OS yok sadace Windows var bilginiz var mıdır?
Yeni konu açınız.

Hocam işletim sisteminden memnun musunuz eksikleri ve artılarını paylaşır mısınız?

Hocam kasma donma VS. yaşamadım ben, aylık veya haftalık güncelleme yaparsan sıkıntı olmaz. Terminal pek bilmeme rağmen sıkıntı yaşaamdım. Ben öneririm, en son endeverour kullanıyordum büyük ihtimal o daha iyidir tam hatırlayamıyorum. Bilgisayar bozukda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı