CachyOS kullanılmalı mı?

CachyOS indirdim dualboot ile GNOME ile kullanıyorum gayet memnunum. Fakat Zorin OS'ii silme sebebimle aynı hatayla karşılaştım. UEFI sistemim var ve boot menüsünde Cachy OS yok. Windows'ta yoktu ona Windows USB'si kullanarak girdim. Yeni konu açmalı mıyım buradan devam edelim mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

CachyOS kullanmanız sizin yararınıza.
Masaüstü ortamını kurulum yaparken seçeceksiniz.
Arch tabanlı herhangi bir şey kullandıysanız zorlanacağınızı düşünmüyorum.
Kurarken zorluk yaşamazsınız.

Hocam kurdum, GNOME + KDE + hyperland (ileride denemek istersem diye) kurdum. GNOME ile gayet memnunum. Fakat boot menüüsnde cachy OS yok sadace Windows var bilginiz var mıdır?

Hocam kurdum, GNOME + KDE + hyperland (ileride denemek istersem diye) kurdum. GNOME ile gayet memnunum. Fakat boot menüüsnde cachy OS yok sadace Windows var bilginiz var mıdır?
Yeni konu açınız.

Hocam işletim sisteminden memnun musunuz eksikleri ve artılarını paylaşır mısınız?

Hocam işletim sisteminden memnun musunuz eksikleri ve artılarını paylaşır mısınız?

Hocam kasma donma VS. yaşamadım ben, aylık veya haftalık güncelleme yaparsan sıkıntı olmaz. Terminal pek bilmeme rağmen sıkıntı yaşaamdım. Ben öneririm, en son endeverour kullanıyordum büyük ihtimal o daha iyidir tam hatırlayamıyorum. Bilgisayar bozukda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…