Öyle bir şey düşünmüyorum hocam ya. Ama aklımda çok oyun var, ve bunlardan sadece birini alabileceğim zaten bu para ile. CoD MW 3 var aklımda, Warhammer 40K: Space Marine 2 var, God of War Ragnarök var, 10 dolar param yetmese bile onu alırsam eğer biriktirir alırım. Fakat benim indirimle almış olduğum iki oyun aslında bu saydıklarımdan daha iyi oyunlar fakat öyle tavsiye istiyorum işte.Souls’lar ile eğlenmeyeceğini düşünüyorsan
COD'a hiç bulaşma bence, MW2019 sonrası çok bozdu.Öyle bir şey düşünmüyorum hocam ya. Ama aklımda çok oyun var, ve bunlardan sadece birini alabileceğim zaten bu para ile. CoD MW 3 var aklımda, Warhammer 40K: Space Marine 2 var, God of War Ragnarök var, 10 dolar param yetmese bile onu alırsam eğer biriktirir alırım. Fakat benim indirimle almış olduğum iki oyun aslında bu saydıklarımdan daha iyi oyunlar fakat öyle tavsiye istiyorum işte.Belki fikrim değişir bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.