CAGDAS ISIL-SNOR sistem nasıldır?

1080P de hafif darboğaz yapar, zaten her oyunu max ayarlarda RT kökleyerek oynayacağınız için sorun olmaz.
Dayanaklı derken? Bu saçma terimleri nereden buluyorsunuz anlamadım ki.
Uzun süre götürecek bi şey istiyorum dayanıklı bu demek diye düşünüyorum.
Her oyunu max derecede oynamak gibi bi derdim yok

Uzun süre götürecek bi şey istiyorum dayanıklı bu demek diye düşünüyorum.
Her oyunu max derecede oynamak gibi bi derdim yok
İyi de siz baştan kendinizle çelişiyorsunuz, 3070 8 GB VRAM ile uzun süreli olmaz.
Şuan bile 1080P de 8 GB+ VRAM kullanan oyunlar bulunmakta, artık 3070 oyun için alınmaması gereken bir kart.
4070 hem DLSS 3.0 a, hem 12 GB VRAM e hem daha iyi RT performansına sahip.

İyi de siz baştan kendinizle çelişiyorsunuz, 3070 8 GB VRAM ile uzun süreli olmaz.
Şuan bile 1080P de 8 GB+ VRAM kullanan oyunlar bulunmakta, artık 3070 oyun için alınmaması gereken bir kart.
4070 hem DLSS 3.0 a, hem 12 GB VRAM e hem daha iyi RT performansına sahip.
Çelişme yok hocam
Yukarda konuyu açma amacım insanların sistem hakkındaki yorumuydu
Farklı sistem üzerine kaydı
3070 hakkında pek bilgim yok
Ayrıca 4070 e lafım yok benim en nihayetinde üst teknoloji bi ekran kartı
Aklımda verilen linkteki ekran kartı için problem olabilir diye düşündüğüm iki ana konu var aslında
•İnno tanımadığım marka ve hazır sistem siteleri satmıyor, ucuz olması hasebiyle malzeme kalitesinden dolayı sıkıntı olabilir diye başları ağrımasın diye satmıyor olabilirler bilmiyorum..
•4070 sizin de söylediğiniz teknolojiler için dual fab yeterli olur mu mesela bilmiyorım ısınma problemiyle karşılaşmak istemiyorum

Çelişme yok hocam
Yukarıda konuyu açma amacım insanların sistem hakkındaki yor muydu?
Farklı sistem üzerine kaydı
3070 hakkında pek bilgim yok
Ayrıca 4070'e lafım yok benim en nihayetinde üst teknoloji bir ekran kartı
Aklımda verilen linkteki ekran kartı için problem olabilir diye düşündüğüm iki ana konu var aslında
•İnno tanımadığım marka ve hazır sistem siteleri satmıyor, ucuz olması hasebiyle malzeme kalitesinden dolayı sıkıntı olabilir diye başları ağrımasın diye satmıyor olabilirler bilmiyorum.
•4070 sizin de söylediğiniz teknolojiler için Dual fab yeterli olur mu mesela bilmiyorım ısınma problemiyle karşılaşmak istemiyorum

Kart 200W çekiyor yeterli 2 fan, inmo3D çoğu zaman hazır sistemlere düşüyor bir kere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı