Çağımızda erkekler

E yine erkeklerin işi bu. Kadınlar kaç kişi öldürmüş, erkekler kaç kişi öldürmüş bakalım.

Açığı açıkla kapatalım demedim, yüzyıllardır erkeklerin yemiş olduğu nanelerin doğal sonucunu örneklendirdim.

Soruma cevap vermediniz, kaç tane asılsız taciz vakası duydunuz? Var mı elinizde bir veri?

Toplum öylesine rezil durumda ki kadının beyanı üzerinden önlem almak şart. Mevzu sadece ve sadece bu, nereden duyup geldiğiniz belli olmayan cümleler satıyorsunuz bana. Kadının beyanı tabi esas olacak. Bu sayede belki de on binlerce canı kurtardık, hem erkenden hem hızlıca önlem aldık.

Nafaka meselesi de aynı şekilde. Bunlar erkeklerin egemen olmadığı anlamına gelen örnekler değil. Salt birkaç örnekten gideceksek benim de Suriyeli komşum var, çok iyi insan, bu yüzden mültecileri yollamayalım mı diyeceğiz? Böyle saçmalık olabilir mi?
Asılsız taciz vakasını ben nereden duyacağım hocam? Ben duymadım diye bu olmuyor demek değil. Ayrıca kadının esasını beyan almak şart ne demek? Adalet önünde herkes eşit olmayacaksa yargılamanın mantığı yok. Olaya kadın melek erkek şeytanmış gibi bakıyorsunuz. Emin olun erkekler kadar kadınların da kafası kötülüğe çalışıyor. Böyle bir mantık yok. Toplumda kaba kuvvetle egemen olunmaz o yüzden erkekler egemen değil. Yasa ve toplum haksız dahi olsa kadından yanaysa nasıl erkek egemen olabilir toplumda? Hem nafaka meselesi gayet içi dolu bir örnek. Haberlere sırf nafakayı ödeyemediği için hapse girecek en kötü hacizlik olacak tonla insan çıktı bu döneme kadar. Egemenlik güçle olmaz.

Asılsız taciz vakasını ben nereden duyacağım hocam? Ben duymadım diye bu olmuyor demek değil. Ayrıca kadının esasını beyan almak şart ne demek? Adalet önünde herkes eşit olmayacaksa yargılamanın mantığı yok. Olaya kadın melek erkek şeytanmış gibi bakıyorsunuz. Emin olun erkekler kadar kadınların da kafası kötülüğe çalışıyor. Böyle bir mantık yok. Toplumda kaba kuvvetle egemen olunmaz o yüzden erkekler egemen değil. Yasa ve toplum haksız dahi olsa kadından yanaysa nasıl erkek egemen olabilir toplumda? Hem nafaka meselesi gayet içi dolu bir örnek. Haberlere sırf nafakayı ödeyemediği için hapse girecek en kötü hacizlik olacak tonla insan çıktı bu döneme kadar. Egemenlik güçle olmaz.
Taraflı pozisyonlanıp anlattıklarımı tam özümsemeden cevaplıyorsunuz. Yazının çoğunu yanlış anlayıp ona göre cevap vermişsiniz. Şu saatten sonra bir şeyler desem de varacağımız ortak bir nokta olmayacak.

Ama şunun için cevap hakkı doğmuş: Kadın-erkek ayırmıyorum, böyle bir kesim de adam akıllı yok. Varsa problemlidir, uzaklaşın.

Neye bakacağız ben anlamadım ki? Katilin cinsiyeti kurbanın mağduriyetini mi etkiliyor, ne işe yarayacak bakmamız? Kurban erkek daha fazla, erkek cinayeti daha fazla.

E yine erkeklerin işi bu. Kadınlar kaç kişi öldürmüş, erkekler kaç kişi öldürmüş bakalım.

Açığı açıkla kapatalım demedim, yüzyıllardır erkeklerin yemiş olduğu nanelerin doğal sonucunu örneklendirdim.

Soruma cevap vermediniz, kaç tane asılsız taciz vakası duydunuz? Var mı elinizde bir veri?

Toplum öylesine rezil durumda ki kadının beyanı üzerinden önlem almak şart. Mevzu sadece ve sadece bu, nereden duyup geldiğiniz belli olmayan cümleler satıyorsunuz bana. Kadının beyanı tabi esas olacak. Bu sayede belki de on binlerce canı kurtardık, hem erkenden hem hızlıca önlem aldık.

Nafaka meselesi de aynı şekilde. Bunlar erkeklerin egemen olmadığı anlamına gelen örnekler değil. Salt birkaç örnekten gideceksek benim de Suriyeli komşum var, çok iyi insan, bu yüzden mültecileri yollamayalım mı diyeceğiz? Böyle saçmalık olabilir mi?
Yani katil erkek sayısının fazla olması, kadın kurbanların daha fazla olması anlamına mı geliyor. Nasıl bir kutuplaştırma şekli bu?

Deatmatch atıyoruz sanki arkadaş, perspektife bak zuhahayt.

Taraflı pozisyonlanıp anlattıklarımı tam özümsemeden cevaplıyorsunuz. Yazının çoğunu yanlış anlayıp ona göre cevap vermişsiniz. Şu saatten sonra bir şeyler desem de varacağımız ortak bir nokta olmayacak.

Ama şunun için cevap hakkı doğmuş: Kadın-erkek ayırmıyorum, böyle bir kesim de adam akıllı yok. Varsa problemlidir, uzaklaşın.
O zaman ne demek istediğinizi net şekilde söyleyin hocam. Böyle karışıyor. İşin özetini şöyle söyleyeyim yasa karşısında ne olursa olsun 2 taraf da eşit olmalı kadın erkek beyanı diye birşey olmamalı. 3 gün evli kalıp 6 bin TL nafaka alınmamalı. Yasadan bağımsız toplumun da bu konuda görüşleri değişmeli her olayda erkeğe yüklenilmemeli.

Neye bakacağız ben anlamadım ki? Katilin cinsiyeti kurbanın mağduriyetini mi etkiliyor, ne işe yarayacak bakmamız? Kurban erkek daha fazla, erkek cinayeti daha fazla.
Şu bilgiyi ben geçmedim, siz geçtiniz:
Cinayete kurban giden erkek oranı daha da fazla Türkiye'de.
Bomboş bir bilgi. Konuya katkısı sıfır. Ben eş, eski sevgili yüzünden öldürülen kadınlardan bahsediyorum siz "ama erkekler daha çok ölüyor" diyorsunuz. :D Peki.

Yani katil erkek sayısının fazla olması, kadın kurbanların daha fazla olması anlamına mı geliyor. Nasıl bir kutuplaştırma şekli bu?
Ben kutuplaştırmıyorum dostlar, mağduru oynayan sizsiniz. Erkeksiniz ve mağduru oynuyorsunuz, daha ne kadar tartışılabilir gerçekten bilmiyorum. Allah aşkına yankı odanızdan çıkın, selametle.

Tanrı iki cinsiyet yaratmıştır: Erkek ve Kadın. Her ne kadar "modernlik" adı altında sapkın ideolojiler bunu reddetse de, gerçek böyle. Peki size bir soru: Günümüz erkeği gerçekten "Erkek" mi?
"Ne demeye çalışıyorsun?" Diyeceksiniz, eskiden atalarımız çok genç yaşlardan itibaten fethetme iç güdüsü ile yaşar, bir amaç uğruna yaşar ve bunun için ölümü bile göze alırdı.
Ve buna rağmen bizden daha mutlu, huzurlulardı. Günümüz erkeğinin aksine, depresyon, fiziksel ve zihinsel sorunlarla karşılaşmıyorlardı. Modern toplumda ise erkekler, özellikle genç erkekler bu fethetme iç güdüsünü kullanamayan, mücadele etmeyen, fast food tüketen, tüm gün video oyunu oynarak zaman kaybeden, müstehcen yayın izleyip spermlerini boşa harcayan, karşılaştığı en ufak zorlukta ağlayıp sızlayan birine dönüştü. Üstelik "modern toplum" bunu size "normal" olarak kabul ettirmeye, seni "zayıflatmaya" çalışıyor.

" Ne alaka be! Beni niye zayıflatsınlar ki! Git işine" diyeceksin. Çünkü tarihte ki majör devrimlerin hepsi "Genç Erkekler" ile doğmuştur. Toplumun ilerlemesi erkeklere bağlıdır. Eğer ki bir toplumun erkekleri fiziksel ve zihinsel açıdan zayıfsa, o toplum çöküşe sürüklenir. Aynı günümüz gibi. Medyaya, çevrene bir bak. Ne görüyorsun?
1-Radikal Feminizm: "Erkek-Kadın eşitliği" sloganı altında senin toplumdaki otoriteni sarsmak için var güçleriyle uğraşıyorlar.
2-Veganizm: Senin et, protein tüketmemeni, fiziksel açıdan zayıf kalman için var güçleriyle uğraşıyorlar. Bunu yapamadıkları zamanda Fast foodlara abandırıp paranı koparıyorlar. Sende atalarının aksine östrojen bombası bir obez oluyorsun. Senden kaptıkları bu parayıda seni daha çok zayıflatmak için harcıyorlar.
3-LGBT Propagandası: Başta belirttim, erkek-kadın dışında cinsiyetler ortaya atıp bunu sana zorla kabullendirmeye çalışıyorlar.
4- Milliyetçi, dini düşüncelere karşı savaş: Seni atalarından, gelenek ve değerlerinden koparıp, tek bir dünya düzeni kurmak için var güçleriyle çalışıyorlar.
5- Müstehcen yayın ve Mastürbasyon çılgınlığı: Bir erkeğin gözü gibi sakınması gereken şey: Sperm. Vücudunun ihtiyaç duyduğu besinleri boş, geçici bir haz uğruna dışarı atıyor, fiziksel açıdan yine "zayıflıyorsun". Dahası bunu sana "ihtiyaç" olarak lanse ediyorlar. Hiç sorguladın mı "Acaba benim atalarım mastürbasyon yapıyor muydu? Bunu neden normal gösteriyorlar?" Diye? Tabii ki sorgulamadın.
Çünkü senin sorgulamaman içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Video oyunları ve dizilerle uyutuyorlar seni.

Sana soruyorum, ataların sırf sen evde bütün gün boş boş oturup mastürbasyon yap, video oyunu oynayıp 2,5 litrelik kolayı hüplet diye mi kanlarını akıttı? Neden onlar gibi değilsin, neden depresyon gibi abidik gubidik sorunlar ile uğraşıyorsun?
"Ne yapmalıyım?" Diyeceksin. İşte şimdi doğru soruyu sordun. Yapman gereken değerlerine sahip çıkıp. Bir yaşam amacı uğruna enerjini harcamak. Vatanına hayırlı olmak. Boş dopamin kaynaklarından uzak durmak. Dostum inan bana, bunları yapmaya başladıktan sonra ne fiziksel, nede zihinsel bir sorunun kalacak. Bana güven. Her gün sınırlarını daha da zorla. Atalarına layık ol. Özüne sahip çık!
"Hocam, siz her yeni doğan erkeğin hemen savaşa atıldığını mı düşünüyorsunuz? Öyle anladım galiba. Ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Savaştan kaçan milyonlarca erkek var ve mastürbasyon yaptığını düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi yaşamak için ormanın ortasında bir evim ve oturduğum yerden gelen bir para olması lazım. Ne yazık ki, günümüzde bu mümkün değil bence. Ama güzel bir düşünce. Bunları düşüneceğim. Ben de erkeklerin eski erkek olduklarını düşünmüyorum. Kızlar, uzun boylu ve güçlü erkekleri ister. Bunlar, hepsi evrimden gelen bir düşünce. Erkekler, doğası gereği güçlü olmak zorunda, size katılıyorum. Dediğim gibi, bunu düşüneceğim."

Şu bilgiyi ben geçmedim, siz geçtiniz:

Bomboş bir bilgi. Konuya katkısı sıfır. Ben eş, eski sevgili yüzünden öldürülen kadınlardan bahsediyorum siz "ama erkekler daha çok ölüyor" diyorsunuz. :D Peki.

Ben kutuplaştırmıyorum dostlar, mağduru oynayan sizsiniz. Erkeksiniz ve mağduru oynuyorsunuz, daha ne kadar tartışılabilir gerçekten bilmiyorum. Allah aşkına yankı odanızdan çıkın, selametle.

Eş sevgili yüzünden öldürüldü, yahut erkek bir arkadaşı yüzünden öldürüldü. Burada fark eden şeyin ben sana ne olduğunu soruyorum? Kendin diyorsun kardeş "E yine erkeklerin işi" diye. Ne yapalım, erkekler kendi içlerindeki kötülüğü fiile dökme işleminde kadınlardan önde olduğu için erkekleri yok mu edelim? Bir şey iddia etmiyorsun eyvallah da, kapalı kutunun arkasından saçma sapan erkek nefreti kusuyorsun.

Yok, kadınların haddi hesabı yokmuş

Ee tamam, erkekler daha çok kurban gidiyor diyorum ben sana. Ha kocası tarafından öldürüldü, ha trafikte başkası tarafından öldürüldü... Burada fark eden şey ne tam olarak? Neden kadın diye özellikle belirtiyorsun? Neden kurbanları cinsiyetine göre ayırıyorsun, ben ayırdım çünkü sen bizzat kendin ayırdın en başta. İnsan insandır, kadınmış erkekmiş ikisi de üzücüdür.

Bi' de yine erkeklerin işi demen tam komedi. Nasıl bir ideolojiye sahip olduğun az çok el salladı bana. Midem bulandı o sözünden sonra zaten, erkek popülasyonunun dediğim gibi kötülüğü fiile dökme oranı daha fazlaysa kadın cinayetleri daha önemli oluyor. Şey sanki, e sizin takımdan daha çok hile yapan var gibi bir şey. Cinsiyetçiliğe güya karşısınız fakat katili kümelendirirken anında cinsiyetine göre kümelendiriyorsunuz. Belirtmekte fayda var kadınlar erkekler kadar güçlü olsaydı en az erkekler kadar katil oldurdu. Çünkü kadın erkek fark etmez, pislik insan çok var dünyanın her tarafında.

Ayrıca erkek cinayeti fazla demek, erkek kurban sayısı daha fazla demek. Tamlamanın tamlayanı kurban oluyor bu kalıplaşmış söz dizisinde. Köpek cinayeti, kadın cinayeti, erkek cinayeti... Yani bilgiyi ben geçtim de alakasız köprü kurmuşsun.

Bomboş bir bilgi. Konuya katkısı sıfır.
Senin durduk yere kadın cinayetlerini belirtmen, alakasız şekilde söylemenin konuya katkısı nedir bir de onu dinleyelim üstad senden 😆

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu konu neden 6 sayfa olmuş? ben esprimi yapıp bıraktım. hadi konu sahibi çocuk sizdemi çocuksunuz anlamadım ki. 10 yaşında falan mısınız neyi ciddiye alıyorsunuz böyle?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı