Parayı çok kafaya takıyorsun biraz ufkunu genişlet git bilim öğren şu little dark age editleri motivasyon palavralarınıda izlemeyi bırak.Babamla ne alakası var şimdiTanımadığım insanlar hakkında yargıda bulunduğum için beni suçlayan sen söylüyorsun bunu bir de. Ben Bugatti sürebilir miyim bilmiyorum ama senin o bilgisayar koltuğunda aklını yitireceğin kesin dostum. Haber vereyim. Zaten çok bir şey de kalmamış
![]()
Para olmadan bu zamanda sen bir hiçsin. Ben telefon ve bilgisayara mı sallamışım? Okuduğunuzu harbiden anlamıyorsunuz.Parayı çok kafaya takıyorsun biraz ufkunu genişlet git bilim öğren şu little dark age editleri motivasyon palavralarınıda izlemeyi bırak.
Modern çağın sana sağlamış olduğu teknoloji ile telefonlara ve bilgisayara sallamak.
Yok modernliği savunuyorlar. Biz mağara adamıyız o yüzden. Oyuna katılmıyorsan o senin fikrin bir şey demem.Şu oyun harici neredeyse doğru. İzmir'li arkadaşlar sekülerizmi savunmaya gelmiş gibi sanki bu konuda, öyle mi?
Size şimdi açıkken denk geldim. 2 kez de sordum yanıtlamadınız. Çok merak ediyorum, boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz da diğerlerinin zevkine laf atıyorsunuz?Para olmadan bu zamanda sen bir hiçsin. Ben telefon ve bilgisayara mı sallamışım? Okuduğunuzu harbiden anlamıyorsunuz.
Yok modernliği savunuyorlar. Biz mağara adamıyız o yüzden. Oyuna katılmıyorsan o senin fikrin bir şey demem.
Fikrini belirttiğin için teşekkürler dostum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana"Hocam, siz her yeni doğan erkeğin hemen savaşa atıldığını mı düşünüyorsunuz? Öyle anladım galiba. Ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Savaştan kaçan milyonlarca erkek var ve mastürbasyon yaptığını düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi yaşamak için ormanın ortasında bir evim ve oturduğum yerden gelen bir para olması lazım. Ne yazık ki, günümüzde bu mümkün değil bence. Ama güzel bir düşünce. Bunları düşüneceğim. Ben de erkeklerin eski erkek olduklarını düşünmüyorum. Kızlar, uzun boylu ve güçlü erkekleri ister. Bunlar, hepsi evrimden gelen bir düşünce. Erkekler, doğası gereği güçlü olmak zorunda, size katılıyorum. Dediğim gibi, bunu düşüneceğim."
Benim yaptıklarım sana ne fayda sağlayacak? Çok mu merak ediyorsun?Size şimdi açıkken denk geldim. 2 kez de sordum yanıtlamadınız. Çok merak ediyorum, boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz da diğerlerinin zevkine laf atıyorsunuz?
Yok, herkese laf ediyorsunuz da siz ne yapıyorsunuz diye merak ediyorum.Fikrini belirttiğin için teşekkürler dostum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Benim yaptıklarım sana ne fayda sağlayacak? Çok mu merak ediyorsun?
Müstehcen yayınlar kadar zarar değildir emin ol.Şu fazla little dark age editleri zararlıymış diye duydum yasaklansın şu editler artık.
Benim yaptıklarım sana ne fayda sağlayacak? Çok mu merak ediyorsun?
Tanrı iki cinsiyet yaratmıştır: Erkek ve kadın. Her ne kadar "modernlik" adı altında sapkın ideolojiler bunu reddetse de, gerçek böyle. Peki size bir soru: Günümüz erkeği gerçekten "erkek" mi?
"Ne demeye çalışıyorsun?" diyeceksiniz, eskiden atalarımız çok genç yaşlardan itibaten fethetme iç güdüsü ile yaşar, bir amaç uğruna yaşar ve bunun için ölümü bile göze alırdı.
Ve buna rağmen bizden daha mutlu, huzurlulardı. Günümüz erkeğinin aksine, depresyon, fiziksel ve zihinsel sorunlarla karşılaşmıyorlardı. Modern toplumda ise erkekler, özellikle genç erkekler bu fethetme iç güdüsünü kullanamayan, mücadele etmeyen, Fast food tüketen, tüm gün video oyunu oynarak zaman kaybeden, müstehcen yayın izleyip spermlerini boşa harcayan, karşılaştığı en ufak zorlukta ağlayıp sızlayan birine dönüştü. Üstelik "modern toplum" bunu size "normal" olarak kabul ettirmeye, seni "zayıflatmaya" çalışıyor.
" Ne alaka be! Beni niye zayıflatsınlar ki! Git işine" diyeceksin. Çünkü tarihte ki majör devrimlerin hepsi "genç erkekler" ile doğmuştur. Toplumun ilerlemesi erkeklere bağlıdır. Eğer ki bir toplumun erkekleri fiziksel ve zihinsel açıdan zayıfsa, o toplum çöküşe sürüklenir. Aynı günümüz gibi. Medyaya, çevrene bir bak. Ne görüyorsun?
1-radikal feminizm: "erkek-kadın eşitliği" sloganı altında senin toplumdaki otoriteni sarsmak için var güçleriyle uğraşıyorlar.
2-veganizm: Senin et, protein tüketmemeni, fiziksel açıdan zayıf kalman için var güçleriyle uğraşıyorlar. Bunu yapamadıkları zamanda Fast foodlara abandırıp paranı koparıyorlar. Sende atalarının aksine östrojen bombası bir obez oluyorsun. Senden kaptıkları bu parayı da seni daha çok zayıflatmak için harcıyorlar.
3-LGBT propagandası: Başta belirttim, erkek-kadın dışında cinsiyetler ortaya atıp bunu sana zorla kabullendirmeye çalışıyorlar.
4- milliyetçi, dini düşüncelere karşı savaş: Seni atalarından, gelenek ve değerlerinden koparıp, tek bir dünya düzeni kurmak için var güçleriyle çalışıyorlar.
5- müstehcen yayın ve mastürbasyon çılgınlığı: Bir erkeğin gözü gibi sakınması gereken şey: Sperm.vücudunun ihtiyaç duyduğu besinleri boş, geçici bir haz uğruna dışarı atıyor, fiziksel açıdan yine "zayıflıyorsun". Dahası bunu sana "ihtiyaç" olarak lanse ediyorlar. Hiç sorguladın mı "acaba benim atalarım mastürbasyon yapıyor muydu? Bunu neden normal gösteriyorlar?" diye? Tabii ki sorgulamadın.
Çünkü senin sorgulamaman içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Video oyunları ve dizilerle uyutuyorlar seni.
Sana soruyorum, ataların sırf sen evde bütün gün boş boş oturup mastürbasyon yap, video oyunu oynayıp 2,5 litrelik kolayı hüplet diye mi kanlarını akıttı? Neden onlar gibi değilsin, neden depresyon gibi abidik gubidik sorunlar ile uğraşıyorsun?
"Ne yapmalıyım?" diyeceksin. İşte şimdi doğru soruyu sordun. Yapman gereken değerlerine sahip çıkıp. Bir yaşam amacı uğruna enerjini harcamak. Vatanına hayırlı olmak. Boş dopamin kaynaklarından uzak durmak. Dostum inan bana, bunları yapmaya başladıktan sonra ne fiziksel, ne de zihinsel bir sorunun kalacak. Bana güven. Her gün sınırlarını daha da zorla. Atalarına layık ol. Özüne sahip çık!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.