Çakıroğlu bıçak güvenilir mi?

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 5.182
Bu site güvenilir mi? Bir bilgisi olan var mı?
evet son derece güvenli memnuniyetle alabilirsiniz. daha önceden damascus av bıçağı ve bir kaç çakı aldım ve inanılmaz mutluyum ürünleri hala kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım

Alış-Veriş yapan var mı buradan ? Güvenilir ise kılıç alacağım.
evet inanılmaz güvenilir hiçbir sorun yaşamazsınız memnuniyetle alabilirsiniz ürünleri gerçekten kaliteli sorun yaşamazsınız

Şikayetimvar sitesinde çelik yerine kalitesiz bir demir yolladıklarını söylemişler ama emin değilim
ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım bu kurban bayramı önü kurban bayramı için kurban seti siparişi verdim ve kullandım mükemmel ötesiydi inanılmaz keskindi ve kullandıktan sonrada hiçbir şekilde sorunla karşılaşmadım hala önerdiğim tek adres çok memnunum almayada devam edeceğim sizde güvenebilirsiniz. herhangi bir sorunla karşılaşcağınıza inanmıyorum ama karşılassanız bile telafi etceklerini düşünüyorum cünkü ilgisi ve alakası cok üst düzey wp den sordugum her soruyu anında özenle cevapladılar.

Hocam iyi günler. Naptınız aldınız mı kılıç ? Bende almayı düşünüyorum da merak ettim.
Hocam size de iyi günler gayet güvenilir bir site kendilerinden damascus çeliğinden çakı almıştım, zaten adamlar TSK ya bile çalışmışlar. Bu konuyu sorduğum zaman satın aldım bıçağı, çok kaliteli fakat maalesef kaybettim, bulamıyorumda 1200 tl boşa gitti benim.

Hocam size de iyi günler gayet güvenilir bir site kendilerinden damascus çeliğinden çakı almıştım, zaten adamlar TSK ya bile çalışmışlar. Bu konuyu sorduğum zaman satın aldım bıçağı, çok kaliteli fakat maalesef kaybettim, bulamıyorumda 1200 tl boşa gitti benim.
Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah bulursunuz. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.

Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah bulursunuz. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.
Ben teşekkür ederim efendim ne demek, benim aldığım bıçak buydu EL YAPIMI ÖZEL ÜRETİM DAMASCUS ÇELİK İÇTEN KİLİT MEKANİZMALI KEMERE TAKILABİLİR AV KAMP ÇAKISI - ÇAKIROĞLU hiç kullanamadım ama çok güzel bir bıçaktı, ayrıca bana bıçağı gönderdiklerinde kargoya kapıyı açamadığımdan kargo adamlara geri gitmişti, adamlar hiç bir ücret talep etmeden tekrar kargoladılar.

Şikayetimvar sitesinde çelik yerine kalitesiz bir demir yolladıklarını söylemişler ama emin değilim
Bu durum doğru olabilir; sanırım Şam çeliği yerine normal bir çeliğin üzerine şam çeliği motifi gibi bir baskı yapıp satıyorlar, zamanında bıçak elime ulaştığında bir detay fark etmiştim, bıçağın bir kısmı açılıp kapandığı için yüzülmüştü ve altında şam olmayan normal bir çelik vardı, şam çeliği diye üzerine baskı yapıp normal çelik satıyorlar yüksek ihtimalle.

Bu arada bıçak hala kayıp. 😞

Son düzenleme:
dığı için yüzülmüştü ve altında şam olmayan normal bir çelik vardı, şam çeliği diye üzerine baskı yapıp normal çelik satıy
hocam iyi günler çakıyı ilk aldığınızda çok kaliteli olduğunu söyleyip kaybettiğinizi söylemiştiniz şimdi ise böyle diyorsunuz madem böyleydi baştan niye demediniz ki yanlış anlaşılmasın sadece meraktan soruyorum.
Ve önceki mesajlarınızda da dediğiniz gibi adamlar Savunma Sanayiden TSK ya kadar birçok askeri yere gönderim yapmışlar yani öyle birşeyin olacağını asla düşünmüyorum ki daha önce birçok siteden bıçak siparişim oldu lakin hiçbiri bunların sattığı gibi kaliteli çıkmadı diğer firmalardan gelen ürünlerin çoğunu çöpe attım zaten atmasam 2 güne dağılırdı ürünler yani öyle kalitesizdi. Lakin bu firmada asla bi sorunla karşılaşmadım uzun zamandır bütün bıçaklarımı hep bu adamlardan alıyorum ve kullanmayada devam ediyorum av kamp bıçaklarını. Koleksiyon olarak ise Damascus Kök Geyikten olan ürünlerini de aldım damascus katanada aldım vb. ve hiçbir sorunla karşılaşmadım tamamen orjinal ve kaliteli çeliklerdi. Bu arada yanlış anlamayın sizi yanlış bulduğum için yazmadım. Karşılaştığım en düzgün firmalardan biri o yüzden mesajınızın üstüne kendi görüşlerimide belirtmek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı