Çakma AirPods alınır mı?

Çakma ürün kullanacağına lenovonun uygun fiyatlı kulaklıkları var onlardan alabilirsin. Ama keyif için kulaklıkta paradan kaçılmaz. Kaliteli kulaklıkla sadece duymazsın aynı zamanda dinlediğin müzik keyif verir. Kaliteli bir deneyim için iyi bir şey al yıllarca kullan bence.

Şimdiye kadar hep 50-100TL'lik kulaklıklar aldım ve hepsi bir süre sonra bozuldu. Çıtayı biraz yükseltip 260TL'ye a++ kalite olduğunu iddia eden ve alanların memnun olduğunu gördüğüm bir ürün buldum.

Ürün bu, sizce alınır mı?

Çakma ve kalitesiz ürün almak zaten sıkıntı, üstüne üstlük burada sağlığınız söz konusu, kulağınıza bir zarar gelme ihtimali çok yüksek. Ben tavsiye etmem.

İşte onlar güvenilir olmayabilir. Kutuda yazmıyor patlamama garantisi diye.

Kulağınızda patlamayacak ki? Zarar verebileceğinden bile şüpheliyim sonuçta bataryası AirPods'u çıkardığımız o kutu gibi şeyde değil mi ve o şeyin gücü ne kadar düşüktür kim bilir? Eğer kutu gibi şeyde değilse 1.5 yıl canlı bomba gibi gezmişim haberim yok 😀

Kulağınızda patlamayacak ki? Zarar verebileceğinden bile şüpheliyim sonuçta bataryası AirPods'u çıkardığımız o kutu gibi şeyde değil mi ve o şeyin gücü ne kadar düşüktür kim bilir? Eğer kutu gibi şeyde değilse 1.5 yıl canlı bomba gibi gezmişim haberim yok 😀
Batarya hem kulaklıkta hem de kulaklığı koyduğunuz kutuda bulunmakta. Kutuya koyduğunuzda kulaklıklar şarj olduğu için kulaklıkları kutudan bağımsız belli bir saat kullanabiliyorsunuz. Kulaklıkta batarya olmasa kablolu kulaklık olurdu zaten :D

Ayrıca bu bataryalar içerikleri gereği patladıklarında ciddi hasarlara yol açabilmekte. Sağlık paradan daha önemli. Çakma ürünlere yönelmek yerine kendini kanıtlamış ucuz markalara yönelin.

Şimdiye kadar hep 50-100TL'lik kulaklıklar aldım ve hepsi bir süre sonra bozuldu. Çıtayı biraz yükseltip 260TL'ye a++ kalite olduğunu iddia eden ve alanların memnun olduğunu gördüğüm bir ürün buldum.

Ürün bu, sizce alınır mı?

Hocam evden birisinin kredi kartı var ise 36 ay taksit ile aylık 50-150 TL'ye kadar istediğiniz orijinal kulaklığı alın derim rahatlayın Turkcell pasajdan FreeBuds alabilirsiniz taksit ile mesela neden çakma kulaklık alasınız ne tizleri güzel değil ne de basları müzik desen net değil bence alın 1 tane orijinal hem uzun vadede kullanmış olursunuz hem de aldığınız ürünü kullanmaktan kulaklarınız zevk alır

Sizi allah korumuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı