Çakma AirPods alınır mı?

Hocam çakma alacağınıza marka olan şeyler alın. Ha giriş seviyesi olsun ama en azından markası güven versin. Belli olmaz şöyle en sevdiğiniz müzik gelecek çok mutlusunuz derken sesleri duymamaya, beyaz ışık görmeye falan başlayabilirsiniz. Patlamasın.

Kulaklıkta çakma ürün almayın. Kulağınıza takıyorsunuz, sağlık ürünü gibi düşünün. Bir ton testten geçmesi, güvenlik sertifikaları alması gerekli. Çakma ürünler bunların hiçbirine sahip değil. Uygun fiyata Oppo olsun, Redmi olsun, TaoTronics olsun kulaklık bulabilirsiniz. Bu markalar en azından belirli güvenlik testlerinden geçirdikleri ürünleri satıyorlar. Yarın bir gün kulaklıkla ilgili bir sorun olduğunda da karşınızda bir firma bulursunuz en azından.

Sağır olmak istiyorsanız buyurun alın.

QCY, Haylou, TaoTronics gibi markalı ve ucuz kablosuz kulak içi kulaklıklar dururken sağlığınızı riske atmayın, paranızı da boşa harcamayın.

Uyumlu oluyor merak etmeyin. Ben AirPods da kullandım farklı markalar da kullandım. Ufak tefek fonksiyon farklılıkları var, onların da çoğunu günlük hayatta kullanmadığımı fark ettim zaten. Hey Siri diyince açılmıyor, kapağı kaldırınca otomatik pop-up çıkıp bağlanmıyor vs. çok da hayatî şeyler değil.

Bu arada kablolu kullanma imkanınız da var. Yeni iPhone'larda olmuyor yazmışsınız ama dönüştürücüyle istediğiniz 3.5 mm jaklı kulaklığı takabiliyorsunuz. Daha da güzeli Lightning girişli EarPods takıp kullanabiliyorsunuz. Mikrofon olarak AirPods'tan bile daha iyi kablonun kayıpsız aktarımı sayesinde.

Ne alaka?
Oluyor tabii.

Hocam çakma alacağınıza marka olan şeyler alın. Ha giriş seviyesi olsun ama en azından markası güven versin. Belli olmaz şöyle en sevdiğiniz müzik gelecek çok mutlusunuz derken sesleri duymamaya, beyaz ışık görmeye falan başlayabilirsiniz. Patlamasın.

Öneri?
QCY, Haylou, TaoTronics gibi markalı ve ucuz kablosuz kulak içi kulaklıklar dururken sağlığınızı riske atmayın, paranızı da boşa harcamayın.

Uyumlu oluyor merak etmeyin. Ben AirPods da kullandım farklı markalar da kullandım. Ufak tefek fonksiyon farklılıkları var, onların da çoğunu günlük hayatta kullanmadığımı fark ettim zaten. Hey Siri deyince açılmıyor, kapağı kaldırınca otomatik pop-up çıkıp bağlanmıyor vs. çok da hayatî şeyler değil.

Bu arada kablolu kullanma imkanınız da var. Yeni IPhone'larda olmuyor yazmışsınız ama dönüştürücüyle istediğiniz 3.5 mm jaklı kulaklığı takabiliyorsunuz. Daha da güzeli lightning girişli EarPods takıp kullanabiliyorsunuz. Mikrofon olarak AirPods'tan bile daha iyi kablonun kayıpsız aktarımı sayesinde.

Kulak içi linklerini atabilir misin?
Bu nasıl soru tabii olur. İki cihaz da Bluetooth bulunduruyor sonuçta. Ama illa AirPods isterim diyorsanız 2. el bakabilirsiniz.Bu arada telefonunuzun modeli nedir?
12 pro max

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı