Çakma AirPods Önerisi

kullanilmiyorr

Hectopat
Ben kablosuz bir kulaklık arıyordum fakat hiç düzgün bir kablosuz kulaklık bulamadım, Xiaomi'nin kablosuz kulaklıklarına baktım fakat görünüş olarak berbat geldi. Bende AirPods çakması, ses kalitesi aşırı kötü olmayan güzel bir kulaklık arıyorum. Sonuç olarak hem görünüşü güzel hem de kullanımı kolay. Şu i12 TWS veya i18 TWS'ler var. Hangisi daha iyidir? Milyon tane TWS diye AirPods çakması var. Hangisi en iyi ses kalitesini verir ve AirPods'a benzer?

Ben kablosuz bir kulaklık arıyordum fakat hiç düzgün bir kablosuz kulaklık bulamadım, Xiaomi'nin kablosuz kulaklıklarına baktım fakat görünüş olarak berbat geldi. Bende AirPods çakması, ses kalitesi aşırı kötü olmayan güzel bir kulaklık arıyorum. Sonuç olarak hem görünüşü güzel hem de kullanımı kolay. Şu i12 TWS veya i18 TWS'ler var. Hangisi daha iyidir? Milyon tane TWS diye AirPods çakması var. Hangisi en iyi ses kalitesini verir ve AirPods'a benzer?
Çakma ürün her zaman kötüdür. Bende Xiaomi'nin küçük tasarımını beğenmiyorum, ama bunu beğenirsiniz muhtemelen.

TRY 374.29 5% İndirim | Superpods Pro konumlandırma isim değişikliği akıllı sensör kablosuz şarj çağrı gürültü azaltma şeffaf mod ücretsiz teslimat

YouTube’da incelemesi de var bu kulaklığın. Çok iyi gözüküyordu. Bende kablolu kulaklığın rahmetli olmasını bekliyorum buna geçmek için. Bir çok Türk yorumu da mevcut.

Maksimum 100 TL.
Hiçbiri de işe yaramaz çakma olanların. Önerim çin işi orjinal kulaklıklara yönelmen.
Düzgün kablosuz tasarımı güzel bir kulaklık bulamadım.
Çakma ürün her zaman kötüdür. Bende Xiaomi'nin küçük tasarımını beğenmiyorum, ama bunu beğenirsiniz muhtemelen.

Çakma ürün kötüdür evet ama gerçekten sanırım AirPods'un tasarımı dışında başka bir tasarım beğenemiyorum :/.
Hocam i9000 ve A2Pros replika AirPods'ları öneririm. Hem 1:1 klon hem iyi ses kalitesine ve kızıl ötesi sensörlere sahipler. i12 veya i18 ler dandik uğraşılmaz.
Kaliteli gibi duruyor iyice videolarını izleyip inceleyip karar vereceğim A2Pro daha bi aklıma yattı gibi teşekkür ederim öneriniz için.
TRY 374.29 5% İndirim | Superpods Pro konumlandırma isim değişikliği akıllı sensör kablosuz şarj çağrı gürültü azaltma şeffaf mod ücretsiz teslimat

YouTube’da incelemesi de var bu kulaklığın. Çok iyi gözüküyordu. Bende kablolu kulaklığın rahmetli olmasını bekliyorum buna geçmek için. Bir çok Türk yorumu da mevcut.
100 TL üzerine çıkamam maalesef.

100 tl ye güzel kulaklık bulamazsın bütçeni biraz arttırıp jabra kulaklık alabilirsin. Çünkü kulaklıklar kulağını sağır edebilir sağır dediğimden ziyade yaşın ilerlediği zaman sıkıntı çekersin asla ama asla çakma ürün kullanma beğensen de beğenmesen de. Uyarıyorum kulak çınlamasından tut ileride duyma bozukluklarına kadar gidebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı