Çakma AirPods Pro önerisi

yusuftalha4444

Centipat
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bir adet AirPods Pro almaya karar verdim fakat orijinalinin fiyatı benim bütçeme biraz tuzlu geldiği için çakma almayı düşünüyorum ve en kaliteli çakma AirPods Pro arıyorum. Benim için Bluetooth gürültü engelleme bass ses kalitesi vs önemli. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bir adet AirPods Pro almaya karar verdim fakat orijinalinin fiyatı benim bütçeme biraz tuzlu geldiği için çakma almayı düşünüyorum ve en kaliteli çakma AirPods Pro arıyorum. Benim için Bluetooth gürültü engelleme bass ses kalitesi vs önemli. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Neden çakma tercih ediyorsunuz ki. Bütçenize uygun diğer markalara baksanız olmaz mı? Sırf marka diye..

Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Replika ürün yerine bütçene uygun orijinal bir kulaklık al.

Bütçeni bilemiyorum ama replika ürünleri sağlık açısından tavsiye etmiyorum. Ayrıca hem kullanım süreleri hem de malzeme kalitesi olarak iyi bir deneyim elde edemezsin. Bütçeni biraz daha artırabilirsen Anker veya Huawei gibi markaların uygun fiyatlı ürünlerini tercih edebilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı