batuhan_n
Decipat
Peki Gigantus v2 soyulma yapar mı? Yeni bir mousepad sonuçta.Gigantus v2'nin SteelSeries'de dengi QCK+, QCK Edge dikişli olduğu için pahalı.
Peki Gigantus v2 soyulma yapar mı? Yeni bir mousepad sonuçta.Gigantus v2'nin SteelSeries'de dengi QCK+, QCK Edge dikişli olduğu için pahalı.
Peki gigantus V2 soyulma yapar mı? Yeni bir mouse pad sonuçta.
SteelSeries QcK dikişli olmadığından yanlardan açıldı 1 yılın sonunda.Uzun ömürlülük istiyorsan SteelSeries QcK serisine bak bence.
Ben öyle bir şey yaşamadım iki yıldır kullanıyorum.SteelSeries QcK dikişli olmadığından yanlardan açıldı 1 yılın sonunda.
Kullanım ile ilgili olabilir. Bileğim sürekli olarak mousepadin köşesinde. Bunun sonucunda da açılma yaptı.Ben öyle bir şey yaşamadım iki yıldır kullanıyorum.
Ben MediaMarkt'tan aldım ve iki yıl garantisi vardı. Bir yılda açıldı dediniz. Garantiye gönderdiniz mi?Kullanım ile ilgili olabilir. Bileğim sürekli olarak mousepadin köşesinde. Bunun sonucunda da açılma yaptı.
Eki Görüntüle 781281
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.