Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #41 Çakma ayakkabı çabuk bozulur. Ayağın da düz taban olur. En azından alabileceğin başka uygun fiyatlı marka bakmalısın.
Çakma ayakkabı çabuk bozulur. Ayağın da düz taban olur. En azından alabileceğin başka uygun fiyatlı marka bakmalısın.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #42 Playboi dedi: Bunu bin kere anlattım. Çakma ayakkabı giyilmez. Sağlık her şeyden önemli. En iyi ihtimalle deli gibi terleme yapar. Paran yoksa daha ucuz markaları (Polo, lumberjack, Slazenger ve kitenix) tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lumberjack alınmaz. Taban yoktu benim giydiğimde çok zayıf terlik gibi oluyor. Hala böyleyse alınmaz.
Playboi dedi: Bunu bin kere anlattım. Çakma ayakkabı giyilmez. Sağlık her şeyden önemli. En iyi ihtimalle deli gibi terleme yapar. Paran yoksa daha ucuz markaları (Polo, lumberjack, Slazenger ve kitenix) tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lumberjack alınmaz. Taban yoktu benim giydiğimde çok zayıf terlik gibi oluyor. Hala böyleyse alınmaz.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #43 liveforspeed dedi: Lumberjack alınmaz. Taban yoktu benim giydiğimde çok zayıf terlik gibi oluyor. Hala böyleysa alınmaz. Genişletmek için tıkla... Çoğu ayakkabısında jel taban vs. bulunuyor. Çok düz bir model almış olabilirsiniz.
liveforspeed dedi: Lumberjack alınmaz. Taban yoktu benim giydiğimde çok zayıf terlik gibi oluyor. Hala böyleysa alınmaz. Genişletmek için tıkla... Çoğu ayakkabısında jel taban vs. bulunuyor. Çok düz bir model almış olabilirsiniz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Mart 2023 #44 Qocq dedi: Bilgin yoksa yorum yapma kardeşim. Bizzat üretiminde çalıştım küçükken. Replikalara çöpten toplanan mallardan yapılanlar var. Genişletmek için tıkla... Bunun bilgiyle alakası yok peer bullying ne kadar ağır bir şey sizin de haberiniz yok sanırsam.
Qocq dedi: Bilgin yoksa yorum yapma kardeşim. Bizzat üretiminde çalıştım küçükken. Replikalara çöpten toplanan mallardan yapılanlar var. Genişletmek için tıkla... Bunun bilgiyle alakası yok peer bullying ne kadar ağır bir şey sizin de haberiniz yok sanırsam.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 25 Mart 2023 #45 cirkinordekyavrusu dedi: Çakma almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Allah akıl fikir versin kardeşim, 2-3 gün sonra ayağımda su oldu bu oldu diye konu açmayacaksanız hayırlı ugurlu olsun.
cirkinordekyavrusu dedi: Çakma almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Allah akıl fikir versin kardeşim, 2-3 gün sonra ayağımda su oldu bu oldu diye konu açmayacaksanız hayırlı ugurlu olsun.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Mart 2023 #46 cirkinordekyavrusu dedi: Çakma almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Üstünde marka yazmayan bütçene uygun bulabiliyorsan onu al, çakma son çaren olsun her zaman.
cirkinordekyavrusu dedi: Çakma almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Üstünde marka yazmayan bütçene uygun bulabiliyorsan onu al, çakma son çaren olsun her zaman.
C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 25 Mart 2023 #47 Tam arkadaşım sayılmazlar ama dershanedekiler dalga geçer.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #48 Yılan hikayesine döndü. Konu kilitlense iyi olur bence.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.531 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 25 Mart 2023 #49 Size ayakkabı değil adamakıllı arkadaş lazım bence.