Çakma Razer mouse pad pişmanlık mı?

Merhabalar. Razer goliathus satın aldım fakat önceden mouse pad kullanmadığımdan dolayı mouse padlerden anlamıyorum. Satın almadan önce yorumlara baktığımda herkes beğenmişti. Technopat'ta da birkaç konuda tavsiye edilmişti. Kullananlar deneyimlerini yazabilir mi orijinal olanlar ile arasında CS:GO'daki aim'imi etkileyecek kadar fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce başka bir konuya da yazmıştım aynısını yazıyorum.

Razer Desen Gaming Oyuncu Mousepad 70X30 Dikişli Büyük Boy Fiyatları ve Özellikleri ben farkını anlatayım bu attığım mousepadi ben kullanıyordum ve böyle kazak gibi bir dokusu vardı sanki kazak gibi örmüşler mousepadi. Biraz kullanımdan sonra tülerdi saçma sapan bir hale geldi. Şu anda SteelSeries QCK kullanıyorum gayet güzel tülermedi saçma sapan bir hal almadı. O kazak gibi örülmüş dediğim doku da yok dümdüz güzel bir dokusu var.

Dünyanın parasını verip birbirinden kaliteli fareler satınalıyoruz. Yeni farelerin ucuz olanlarının bile neredeyse her çeşit yüzeyde çalıştığını düşününce, bu mouse pad konusunda biraz fazla hassasiyet gösterdiğimizi düşünüyorum.

Bana göre hepsi mükemmel işe yarıyor, ben seçimimi sadece estetik katkılarına göre yapıyorum.

Daha önce başka bir konuya da yazmıştım aynısını yazıyorum.

Razer Desen Gaming Oyuncu Mousepad 70X30 Dikişli Büyük Boy Fiyatları ve Özellikleri ben farkını anlatayım bu attığım mousepadi ben kullanıyordum ve böyle kazak gibi bir dokusu vardı sanki kazak gibi örmüşler mousepadi. Biraz kullanımdan sonra tülerdi saçma sapan bir hale geldi. Şu anda SteelSeries QCK kullanıyorum gayet güzel tülermedi saçma sapan bir hal almadı. O kazak gibi örülmüş dediğim doku da yok dümdüz güzel bir dokusu var.

Arkadaşın gösterdiği mause pad i ben kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir sorunu yok en az 10 kere kola döküldü suya koydum hiçbir şekilde yıpranmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı