Çakma Xbox kolu alınır mı?

Hocam bu ürün bende var. Bilgisayara takıldığında orjinal olarak tanıyor. Xbox game bar gibi eklentiler de sorunsuz çalışıyor. XBOX 360 konsolunda da test ettim sorunsuz çalışıyor. RB ve LB biraz sesli. RT ve LT de hassaslık olarak biraz gücsüz. Yaklaşık 1 yıl oldu kullanıyorum. Fazla bir beklentiniz yoksa iş görür. Ancak bütçeniz varsa F310 veya F710 daha güzel olacaktır.

Hocam bu ürün bende var. Bilgisayara takıldığında orijinal olarak tanıyor. Xbox Game Bar gibi eklentiler de sorunsuz çalışıyor. Xbox 360 konsolunda da test ettim sorunsuz çalışıyor. Rb ve lb biraz sesli. RT ve lt de hassaslık olarak biraz gücsüz. Yaklaşık 1 yıl oldu kullanıyorum. Fazla bir beklentiniz yoksa iş görür. Ancak bütçeniz varsa F310 veya F710 daha güzel olacaktır.

Çok beklentim yok zevk ve hassasiyetlik açısından beni tatmin etsin yeter. Bütçemi aşamam aşabilseydim F310 alacaktım zaten. Zaten çoğunlukla hades ve Dead Cells gibi platform, Rogue-like oyunları oynayacağım.

Çok beklentim yok zevk ve hassasiyetlik açısından beni tatmin etsin yeter. Bütçemi aşamam aşabilseydim F310 alacaktım zaten. Zaten çoğunlukla hades ve Dead Cells gibi platform, Rogue-like oyunları oynayacağım.
Hocam kolu aldınız mı? Aldıysanız joistiklerin hassasiyetleri nasıl? Fifa oynanır mı bu kol ile?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı