Çakra nedir?

Bu konu otomobil konusundaydı diye girdim ama tamamen farklıymış. Neyse çakarı da iyi özetlemiştim halbuki.
Çakar aslında çakranın toplumumuzda vücut bulmuş hali. Enerjiyi ışık olarak yayıyoruz.
Oooo kralını bile bulursun peşinden 5 10 kız koşar bak eğer şöhreti yakalarsan. Douluo dalu yine Çin donghuasıdır 13 bölüm yayınlandı 131 bölümde olur tavsiyemdir izleyin Çince ama güzel bağımlısı olursunuz günde 70 bölümünü izledim siz düşünün.
Bölümler 3D mi?

Yazmayı da unutmuşum tabii bu işlemleri yapmadan önce neredeyse 25 30 bambu bardağına yakın bitkisel ilaç tüketmeniz gerekir yoksa bir fayda göremezsiniz. Görsenizde 12 meriyenin tamamını açsanız dahi yarısı açık olacağından çok etkili olmaz.

Tabi tabii eğer bunlar uygulanırsa kadim dövüş stillerini öğrenip yıldırımlara hükmedebilirsiniz. Chidori hikaye kalır yanında.

Bu arada bu işlemlerin olduğu anime Wu Shen Zu Zai yani Martial Master isimli Çin donghuasıdır ve güzeldir izleyebilirsinizi isterseniz link atarım.
Atarsan sevinirim, bu arada gerçekten ben şimdi shinobi mi olacağım :)

Bölümler 3D mi?

Evet 3D olarak çevriliyor genel olarak 5Dk'lık kısa bölümlerden oluşuyor ve her 2 günde bir geliyor zaten kolları sıvadım ve rehber yapacağım şimdi donghualar hakkında.

Hocam kolları sıvadım rehber hazırlayacağım sizi etiketlerim orada tüm her şeyi ile atmış olacağım.

Rippana bir shinobi olmak istiyorsan kendi nindo'nun bulmalı ve jonin rütbesine ulaşmalısın.
Ya da Naruto gibi power-up alıp kage olmak da bir seçenek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı