Bu konu otomobil konusundaydı diye girdim ama tamamen farklıymış. Neyse çakarı da iyi özetlemiştim halbuki.@326001 konu tamamen farklı.
Çakar aslında çakranın toplumumuzda vücut bulmuş hali. Enerjiyi ışık olarak yayıyoruz.Bu konu otomobil konusundaydı diye girdim ama tamamen farklıymış. Neyse çakarı da iyi özetlemiştim halbuki.
Bölümler 3D mi?Oooo kralını bile bulursun peşinden 5 10 kız koşar bak eğer şöhreti yakalarsan. Douluo dalu yine Çin donghuasıdır 13 bölüm yayınlandı 131 bölümde olur tavsiyemdir izleyin Çince ama güzel bağımlısı olursunuz günde 70 bölümünü izledim siz düşünün.
Atarsan sevinirim, bu arada gerçekten ben şimdi shinobi mi olacağımYazmayı da unutmuşum tabii bu işlemleri yapmadan önce neredeyse 25 30 bambu bardağına yakın bitkisel ilaç tüketmeniz gerekir yoksa bir fayda göremezsiniz. Görsenizde 12 meriyenin tamamını açsanız dahi yarısı açık olacağından çok etkili olmaz.
Tabi tabii eğer bunlar uygulanırsa kadim dövüş stillerini öğrenip yıldırımlara hükmedebilirsiniz. Chidori hikaye kalır yanında.
Bu arada bu işlemlerin olduğu anime Wu Shen Zu Zai yani Martial Master isimli Çin donghuasıdır ve güzeldir izleyebilirsinizi isterseniz link atarım.
Bölümler 3D mi?
Atarsan sevinirim, bu arada gerçekten ben şimdi shinobi mi olacağım![]()
Rippana bir shinobi olmak istiyorsan kendi nindo'nun bulmalı ve jonin rütbesine ulaşmalısın.Atarsan sevinirim, bu arada gerçekten ben şimdi shinobi mi olacağım![]()
Ohoo sen çok geç kalmışsın ben rinnegan'ı bile açtım.Atarsan sevinirim, bu arada gerçekten ben şimdi shinobi mi olacağım![]()
Dalga geçiyoruz yahu yok öyle bir şey ciddi misin sen?Gençler bu arada harbiden jutsu kullanabilecek miyim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.