Calais-Duisburg vs Kirkenes

Abi adamın adı bacı avcısı, Skoda almış geliyor bana vuruyor rec diyorum geriden Save almış tekrar vuruyor, çok kanser ama zevkli.

Böyle bir olayı bende yaşamıştım hocam. Hatta konuda açmıştım. Fakat dediğiniz gibi ayrı bir eğlencesi oluyor böylede. İlk kez bir Skoda gelip beni yatırınca sinirden ağlayacak gibi olmuştum. Ama tabii sonradan alışıyor insan. Sinirde oluyor ama eğleniyor da. İlginç bir oyun ya.
 
.
Ben Calais-Duisburgta anılarım var. Orada perma yedim. O yüzden Calais-Duisburg bende farklıdır.

Hocam ben de orda perma yemiştim. Adamlara mesaj attım, elim fareye çarptı ve bilmeden kaza yaptım. TMP'de çok oynamak istiyorum bir şans daha verir misiniz dedim. Ertesi gün baktım adamlar banımı kaldırmışlardı ve son 2 banım silinmişti.
 
Hocam ben de orada perma yemiştim. Adamlara mesaj attım, elim fareye çarptı ve bilmeden kaza yaptım. TMP'de çok oynamak istiyorum bir şans daha verir misiniz dedim. Ertesi gün baktım adamlar banımı kaldırmışlardı ve son 2 banım silinmişti.

İyi taktik. Ama benim 6 tane videom var admin konvoyunu solluyorum.
 
Hocam ben de orada perma yemiştim. Adamlara mesaj attım, elim fareye çarptı ve bilmeden kaza yaptım. Tmp'de çok oynamak istiyorum bir şans daha verir misiniz dedim. Ertesi gün baktım adamlar banımı kaldırmışlardı ve son 2 banım silinmişti.

Ama şimdi affetmitorlar. Ben mesela 21 Ekim 2021'e kadar yedim bekliyorum açılmasını.

Ama şimdi affetmitorlar. Ben mesela 21 Ekim 2021'e kadar yedim bekliyorum açılmasını.
tarih 10.09.2022 burada bahsettiğim hesap perma yedi üstüne 5 hesap daha permalattım :DDDD
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı