O konuda pek bir bilgim yok ama sanırım polise başvurursanız onların bir takım yöntemleri vardır bunlar için.Laptoptu malesef, peki ya internete düşme durumu? O fotoğrafların internete düşüp düşmediğini nasıl anlarım?
O konuda pek bir bilgim yok ama sanırım polise başvurursanız onların bir takım yöntemleri vardır bunlar için.Laptoptu malesef, peki ya internete düşme durumu? O fotoğrafların internete düşüp düşmediğini nasıl anlarım?
Laptoptu maalesef, peki ya internete düşme duru mu? O fotoğrafların internete düşüp düşmediğini nasıl anlarım?
Polise çalındığını bildirdim ama belgelerden bahsetmedim. Bahsedemem utanıyorum. Evet bir suç ama bunu gerçekten söylemek istemiyorum. Anlayacağınızı düşünüyorum.En kısa zamanda polise veya savcılığa git suç duyurusunda bulun bilgisayarın olduğu yeri fazla elleme temizleme parmak izi gitmesin parmak izine de bakabilir (resimlerini kullansalar bile bu suçtur kaldırılabilir internetten tabii internete düşerse)
Site tavsiyeleriniz nelerdir?İkinci el sitelerini takip etmenizi öneririm. Bazen oralarda satabiliyorlar. Özellikle Letgo gibi.
Polise çalındığını bildirdim ama belgelerden bahsetmedim. Bahsedemem utanıyorum. Evet bir suç ama bunu gerçekten söylemek istemiyorum. Anlayacağınızı düşünüyorum.
Site tavsiyeleriniz nelerdir?
Anlamanız çok zor internet çok büyük bir ortam milyonlarca site var nereye attığını nasıl bileceksiniz?Laptoptu malesef, peki ya internete düşme durumu? O fotoğrafların internete düşüp düşmediğini nasıl anlarım?
Tüm hesaplar için tüm cihazlardan çıkış yaptım. Microsoft üzerinden cihazı kilitle dedim, ilk internete bağlandığında cihaz kilitlenecek ve lokasyon bana bildirilecek. Eğer fotoğraflara bir yerde denk gelirsem de IP üzerinden çalan şahısa ulaşabilirim.Anlamanız çok zor internet çok büyük bir ortam milyonlarca site var nereye attığını nasıl bileceksiniz?
Üstte bir arkadaşın dediği gibi tarayıcıda Google hesabınız açıksa IP adresini bulabilme ihtimaliniz var. Şimdiden bilişim suçlarına şikayette bulunun.
Hesaplarınızın şifresini değiştirin. Bilgisayardan anlayan biriyse çerezlerden, kayıtlı şifrelerden şifrelerinize ulaşabilir.
Adam sadece PC'yi satma derdinde de olabilir. Letgo'dan takip etmeni öneririm. Letgo'da konumunu bulunduğun şehir yap ve Laptop'unun modelini orada her gün ara. Mesela markası ASUS ise arama yerine "Asus laptop" yaz veya "Asus XXX" gibi tam adını da yazabilirsin. Filtrelerden en son yüklenen ilan yap bulman daha kolay olur. (Tabi orada satışa koyduysa.) Geçmiş olsun diyorum umarım bulursun laptopunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.