Çalınan Discord hikayesi

murtiuzun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 3 gün öncesi gece saatleri beta tester arıyoruz diyerek bir Java ile çalışan setup. Jar dosyası yollamıştı, genellikle kimseye inanmam ama jar dosyaları atari tarzı Sega tarzı oyunlardan biri olduğunu düşündüm, fakat ayrı PC de açmak istedim ama üşendiğim için, kendi bilgisayarımda tıkladım. Tarayıcı açılıp çok hızlı şekilde flash geçişi oldu sonra da Discord kapandı, çok hızlı davranarak, Java yazılımı ugulamasını kaldırdm. Arkapalnda işlemciyi yüklenen bir uygulamayı hemen sollandırdım. Hemen Discord kurtarmak için telefona acil kod istedim, o sırada işlem başarısız dedi, mail adresime hemen baktım Discord e- posta değişikliği kodu gelmiş ama mailde silinmişler bölümündeydi, Discord hesabımın e-posta adresi ve telefon numarası değişmişti. Discord ticket açtım 2 3 defa hesabımı geri alma umuduyla, daha sonra proton mail adresiyle hesabını geri istiyorsan yeni hesap aç bana yaz diye mail geldi, yedek Discord hesabımdan giriş yaptım. Ve kendi orijinal hesabıma yazdım, hesabını geri istiyorsan GameSatış sitesinden bana Razer Gold al 2 tane 1000'lik dedi, bende çalışmadığımı param olmadığımı söyledim, sen bilirsin dedi, ertesi gün olmadan, e-posta adreslerimi birçok üye olduğum yerlerin şifrelerini değiştirdim. Ertesi gün mecbur babama yardıma gidecğim için PC'yi kapattım gittim. Akşam olduğunda, eve gelir gelmez internet kaplosunu çekip format attım PC'ye interneti bağlayıp hesaplarımı kontrol ettim, tarayıcıda kayıtlı şifreleri sildim sıfırladım eşitlemeyi kaldırdım, ve bir sürü üyelik şifresi değiştirdim. Daha sonra Discord ekibine daha düzenli bir açıklama yazarak, bana geri dönüş sağlayıp orijinal mail adresime hesabımı eklediğini söylediler, bende hemen anında işlemleri yaparak hesabımı geri alabildim. Kişi kendi telefon numarasını benim hesabıma eklemiş ya da başkasının numarasını eklemiş, kendi telefon numaramı ekle derken son 4 hanesi gözüküyordu, numaranın tamamı gözükseydi numarasını almış olacaktım. Benim Discord hesabıyla birçok kişiye yazmış ve indirme dosyası göndermiş 2 kişi tıklamış dosyalara diğer kişiler inanmayıp engellemişler, birçok yabancı kanallara girip yabancılara da bile yazmış. Maile ara sırada bakıyorum, hesabımı geri aldığımdan beri bana mail atmamış. Bugün Instagram'dan ise 0 gönderisi olup 57 takipçisi olan ve 256 kişiyi takip eden biri sadece reis yazmış DM'den, o kişi olabileceğini düşünerek direk engelledim. Fikir ve düşünceleriniz, benim için önemlidir. Resimler ektedir.

1721904917288.png

1721904947766.png

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 3 gün öncesi gece saatleri beta tester arıyoruz diyerek bir Java ile çalışan setup. Jar dosyası yollamıştı, genellikle kimseye inanmam ama jar dosyaları atari tarzı Sega tarzı oyunlardan biri olduğunu düşündüm, fakat ayrı PC de açmak istedim ama üşendiğim için, kendi bilgisayarımda tıkladım. Tarayıcı açılıp çok hızlı şekilde flash geçişi oldu sonra da Discord kapandı, çok hızlı davranarak, Java yazılımı ugulamasını kaldırdm. Arkapalnda işlemciyi yüklenen bir uygulamayı hemen sollandırdım. Hemen Discord kurtarmak için telefona acil kod istedim, o sırada işlem başarısız dedi, amil adresime hemen baktım Discord e- posta değişikliği kodu gelmiş ama mailde silinmişler bölümündeydi, Discord hesabımın e-posta adresi ve telefon numarası değişmişti. Discord ticket açtım 2 3 defa hesabımı geri alma umuduyla, daha sonra proton mail adresiyle hesabını geri istiyorsan yeni hesap aç bana yaz diye mail geldi, yedek Discord hesabımdan giriş yaptım. Ve kendi orijinal hesabıma yazdım, hesabını geri istiyorsan GameSatış sitesinden bana Razer Gold alma 2 tane 1000'lik dedi, bende çalışmadığımı param olmadığımı söyledim, sen bilirsin dedi, ertesi gün olmadan, e-posta adreslerimi birçok üye olduğum yerlerin şifrelerini değiştirdim. Ertesi gün mecbur babama yardıma gidecğim için PC'yi kapattım gittim. Akşam olduğunda, eve gelir gelmez internet kaplosunu çekip format attım PC'ye interneti bağlayıp hesaplarımı kontrol ettim, tarayıcıda kayıtlı şifreleri sildim sıfırladım eşitlemeyi kaldırdım, ve bir sürü üyelik şifresi değiştirdim. Daha sonra Discord ekibine daha düzenli bir açıklama yazarak, bana geri dönüş sağlayıp orijinal mail adresime hesbaımı eklediğini söylediler, bende hemen anında işlemleri yaparak hesabımı geri alabildim. Kişi kendi telefon numarasını benim hesabıma eklemiş ya da başkasının numarasını eklemiş, kendi telefon nuamramı ekle derken son 4 hanesi gözüküyordu, numaranın tamamı gözükseydi numarasını almış olacaktım. Benim Discord hesabıyla birçok kişiye yazmış ve indirme dosyası göndermiş 2 kişi tıklamış dosyalara diğer kişiler inanmayıp engellemişler, birçok yabancı kanallara girip yabancılara da bile yazmış. Maile ara sırada bakıyorum, hesabımı geri aldığımdan beri bana mail atmamış. Bugün Instagram'dan ise 0 gönderisi olup 57 takipçisi olan ve 256 kişiyi takip eden biri sadece resi yazmış DM'den, o kişi olabileceğini düşünerek direk engelledim. Fikir ve düşünceleriniz, benim için önemlidir. Resimleri ektedir.

Eki Görüntüle 2263845

Eki Görüntüle 2263846

Düşüncelerimi yazarsam hesabım kapanır. Geçmiş olsun.

Alttarafı bir token grabber indirmişsiniz hocam niye internetin fişini çekip format attınız 7 8 kere yemişimdir ben bu yüzden 9. Discord hesabımı kullanıyorum.

Büyük ihtimal maksimum 13 14 yaşındaki bir çocuk bana da DM'den yazıyorlardı bazıları oyunumu test et diyordu oyunumu test et para vereyim diyenlerde oluyordu ama engelleyip geçiyordum ben zaten büyük bir hacker falan olsa kripto para falan ister 2K TL'lik Razer Gold istemek nedir 😃 ben olsam direk yeni hesap açardım Discord'un çalınan hesaplara yardım ettiğini bile bilmiyordum siz yine iyi yapmışsınız geçmiş olsun.

Alttarafı bir token grabber indirmişsiniz hocam niye internetin fişini çekip format attınız 7 8 kere yemişimdir ben bu yüzden 9. Discord hesabımı kullanıyorum.

Büyük ihtimal maksimum 13 14 yaşındaki bir çocuk bana da DM'den yazıyorlardı bazıları oyunumu test et diyordu oyunumu test et para vereyim diyenlerde oluyordu ama engelleyip geçiyordum ben zaten büyük bir hacker falan olsa kripto para falan ister 2K TL'lik Razer Gold istemek nedir 😃 ben olsam direk yeni hesap açardım Discord'un çalınan hesaplara yardım ettiğini bile bilmiyordum siz yine iyi yapmışsınız geçmiş olsun.

Teşekkür ederim, hocam

Hocam bilgisayarınızda aktif koruması bulunan bir virüs programı kullanın AVG gibi.
Ve Discord desteğe yazıp yardım isteyin.

Hesabımı geri alabildim zaten sonrasında PC format attım, e postalarımın diğer cihazlardan çıkış yap diyerek şifreleri değiştirdim. Şu anti virüs taraması yapıyorum.

Merhaba arkadaşlar 3 gün öncesi gece saatleri beta tester arıyoruz diyerek bir Java ile çalışan setup. Jar dosyası yollamıştı, genellikle kimseye inanmam ama jar dosyaları atari tarzı Sega tarzı oyunlardan biri olduğunu düşündüm, fakat ayrı PC de açmak istedim ama üşendiğim için, kendi bilgisayarımda tıkladım. Tarayıcı açılıp çok hızlı şekilde flash geçişi oldu sonra da Discord kapandı, çok hızlı davranarak, Java yazılımı ugulamasını kaldırdm. Arkapalnda işlemciyi yüklenen bir uygulamayı hemen sollandırdım. Hemen Discord kurtarmak için telefona acil kod istedim, o sırada işlem başarısız dedi, mail adresime hemen baktım Discord e- posta değişikliği kodu gelmiş ama mailde silinmişler bölümündeydi, Discord hesabımın e-posta adresi ve telefon numarası değişmişti. Discord ticket açtım 2 3 defa hesabımı geri alma umuduyla, daha sonra proton mail adresiyle hesabını geri istiyorsan yeni hesap aç bana yaz diye mail geldi, yedek Discord hesabımdan giriş yaptım. Ve kendi orijinal hesabıma yazdım, hesabını geri istiyorsan GameSatış sitesinden bana Razer Gold al 2 tane 1000'lik dedi, bende çalışmadığımı param olmadığımı söyledim, sen bilirsin dedi, ertesi gün olmadan, e-posta adreslerimi birçok üye olduğum yerlerin şifrelerini değiştirdim. Ertesi gün mecbur babama yardıma gidecğim için PC'yi kapattım gittim. Akşam olduğunda, eve gelir gelmez internet kaplosunu çekip format attım PC'ye interneti bağlayıp hesaplarımı kontrol ettim, tarayıcıda kayıtlı şifreleri sildim sıfırladım eşitlemeyi kaldırdım, ve bir sürü üyelik şifresi değiştirdim. Daha sonra Discord ekibine daha düzenli bir açıklama yazarak, bana geri dönüş sağlayıp orijinal mail adresime hesabımı eklediğini söylediler, bende hemen anında işlemleri yaparak hesabımı geri alabildim. Kişi kendi telefon numarasını benim hesabıma eklemiş ya da başkasının numarasını eklemiş, kendi telefon numaramı ekle derken son 4 hanesi gözüküyordu, numaranın tamamı gözükseydi numarasını almış olacaktım. Benim Discord hesabıyla birçok kişiye yazmış ve indirme dosyası göndermiş 2 kişi tıklamış dosyalara diğer kişiler inanmayıp engellemişler, birçok yabancı kanallara girip yabancılara da bile yazmış. Maile ara sırada bakıyorum, hesabımı geri aldığımdan beri bana mail atmamış. Bugün Instagram'dan ise 0 gönderisi olup 57 takipçisi olan ve 256 kişiyi takip eden biri sadece reis yazmış DM'den, o kişi olabileceğini düşünerek direk engelledim. Fikir ve düşünceleriniz, benim için önemlidir. Resimler ektedir.

Eki Görüntüle 2263845

Eki Görüntüle 2263846
En başta dosyayı açmak dışında yaptıkların gayet doğru hesabı çalan çocuğa durduk yere hakaret etmeyeceğim tabii ki ama hırsızın tekiymiş diyelim :p

Eki Görüntüle 2263845

Eki Görüntüle 2263846
Uzun hikaye

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı