Çalınan Gmail hesabımı nasıl geri alabilirim?

Kerpeten242

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yaklaşık 3 yıl önce Gmail hesabım çalındı ve ben de bunu unutmuşum. Uzun bir süre sonra, bu e-posta adresimin çalındığını fark ettim. Hesabımı nasıl geri alabilirim?

E-postamda bir kurtarma e-posta adresi ve telefon numarası vardı. Şu anda kurtarma e-posta adresime erişimim var ve postalarımı kontrol ederken çalındığını fark ettim; eski kurtarma telefon numaramın şu anda mevcut numaram olduğunu düşünüyorum.

Hesabımın şifresi, kurtarma e-posta adresi ve kurtarma telefon numarası 3 dakika içinde değiştirildi. Bu durumda hesabımı nasıl geri alabilirim ve nerelere bildirip iletişime geçebilirim?

Belki görmek istersiniz diye aşağıda çalındığına dair e-postaları paylaştım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 222
  • Adsız1.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 153
  • Adsız2.png
    43,2 KB · Görüntüleme: 132
  • Adsız3.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 118
  • Adsız4.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 134
Şifrenizi unuttumdan ilerlerseniz bir şekil google'a bir kurtarma maili gönderiyorsunuz. Eğer senin olduğunu kabullenebilirlerse 48 saat içinde sana giriş maili gönderiyorlar.. Ama 3 yıldan sonra alınır mı bilmem. Kurtarmaya çalıştığınız hesaba 3 yıl önce aynı cihazdan giriş yapıyorsanız bir umut belki.

Evet, kurtarmaya çalıştığım hesaba 3 yıl önce de bu bilgisayarla giriş yapıyordum. Şimdi belirttiğiniz yöntemi deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Google hesabı yardım, Gmail yardım merkezi ve hesap kurtarma sayfasına gideceksin yazacaksın.

Tam olarak nasıl "Şifremi unuttum" adımlarını ilerletebilirim? E-posta adresimi giriyorum, şifre kısmında “Başka bir yöntem dene” diyorum ve Google Authenticator uygulamasından doğrulama kodu alın diyor. “Başka bir yöntem dene” dediğimde telefona doğrulama kodu için telefonunuzu onaylayın diyor, ama bu numara benim değil. “Başka bir yöntem dene” dediğimde ise kurtarma e-postası çıkıyor, ama o da benim değil. Oturum açmak için başka bir yol deneyin dediğimde ise “Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız” diyor. Ne yapmalıyım?

Hesabı alan kişi Authenticator bağlamış. Dahada güvenlik önlemli bi önceki arkadaşın yazdığı şeyi deneyin.

Google hesabı yardım, Gmail yardım merkezi ve hesap kurtarma sayfasına gideceksin yazacaksın.
Hesabı alan kişi Authenticator bağlamış. Dahada güvenlik önlemli bi önceki arkadaşın yazdığı şeyi deneyin.
O dediğiniz kısıma geldim ve her şeyi okudum. Tam olarak nereye yazacağım? Okuduğum yerin başlığı "Google Hesabınızı veya Gmail'inizi kurtarma."

Google'den Gmail kurtarmayı detaylı incelersen faydalı olabilir. Gerekirse google gmail bize ulaşın sayfasına ulaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…