Çalınan Gmail hesabımı nasıl geri alabilirim?

Kerpeten242

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yaklaşık 3 yıl önce Gmail hesabım çalındı ve ben de bunu unutmuşum. Uzun bir süre sonra, bu e-posta adresimin çalındığını fark ettim. Hesabımı nasıl geri alabilirim?

E-postamda bir kurtarma e-posta adresi ve telefon numarası vardı. Şu anda kurtarma e-posta adresime erişimim var ve postalarımı kontrol ederken çalındığını fark ettim; eski kurtarma telefon numaramın şu anda mevcut numaram olduğunu düşünüyorum.

Hesabımın şifresi, kurtarma e-posta adresi ve kurtarma telefon numarası 3 dakika içinde değiştirildi. Bu durumda hesabımı nasıl geri alabilirim ve nerelere bildirip iletişime geçebilirim?

Belki görmek istersiniz diye aşağıda çalındığına dair e-postaları paylaştım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 222
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 153
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    43,2 KB · Görüntüleme: 132
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 118
  • Adsız4.png
    Adsız4.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 134
Merhaba,
Yaklaşık 3 yıl önce Gmail hesabım çalındı ve ben de bunu unutmuşum. Uzun bir süre sonra, bu e-posta adresimin çalındığını fark ettim. Hesabımı nasıl geri alabilirim?

E-postamda bir kurtarma e-posta adresi ve telefon numarası vardı. Şu anda kurtarma e-posta adresime erişimim var ve postalarımı kontrol ederken çalındığını fark ettim; eski kurtarma telefon numaramın şu anda mevcut numaram olduğunu düşünüyorum.

Hesabımın şifresi, kurtarma e-posta adresi ve kurtarma telefon numarası 3 dakika içinde değiştirildi. Bu durumda hesabımı nasıl geri alabilirim ve nerelere bildirip iletişime geçebilirim?

Belki görmek istersiniz diye aşağıda çalındığına dair e-postaları paylaştım
kurtarma aşamasında şansını arttırmak için 3 sene önce hesabını kullandığın ağdan kurtarmaya çalış. yada hesabı kullandığın cihazdan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı