Çalınan Gmail'i geri aldıktan sonra ne yapmak gerekir?

Rewo312

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayara 2 gün önce oyun yüklemeye çalışırken yanlışlıkla keylogger gibi bir şey yüklenmiş bilgisayarıma. Bilgisayarda antivirüs programı çok kullanmıyordum gecenin 3'ünde Kazakistan'dan (evet kazakistandan) biri hesabımı çalmaya çalışmış. En son 2 sene önce girdiğim Brawl Stars hesabının ID'sini değiştirmiş, Epic Games hesabının şifresini vs. değiştirmiş fakat Gmail'in şifresinin değiştirilmesi engellenmiş. Sabah uyandığım gibi hesaplarımı kurtardım şifremi değiştirdim ama bilgisayarımda Malwarebytes çalıştırdığımda 15'ten fazla virüs buldu. Her aradığımda bulmaya başlayınca ve değiştirdiğim şifreden sonra tekrar aynı uyarı gelince telefondan Gmail'in şifresini değiştirdim bilgisayarı sıfırladım ama hala ekte attığım Turkiye Cumhuriyeti kimlik kartı yok sayıldı tarzı hatalar veriyor. Gmail'deki bütün güvenlik önemleri açık olmasına rağmen hala Gmail'imin başkasında olmasından şüpheleniyorum. Başka yapabileceğim bir şey var mı? Bilgisayarımı formatladım Gmail'deki bütün önemleri açtım hesap şifrelerimi değiştirdim ama hala içimde bir korku var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-29-23-59-06-086_com.google.android.gms.png
    Screenshot_2023-12-29-23-59-06-086_com.google.android.gms.png
    56,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-12-29-23-59-21-852_com.google.android.gms.png
    Screenshot_2023-12-29-23-59-21-852_com.google.android.gms.png
    134,1 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı