Steam Çalınan hesap 3 sene sonra alınır mı?

Rowns

Hectopat
Hesabim çalışmıştı Rus biri tarafindan ücretsiz Nitro vereceğim diye. Daha yeni e postasini falan buldum o zaman pesine düşmemiştim enayi gibi, şimdi hesabin e postasini buldum. Kartin son 4 hanesini hatırlamıyorum ama yatırdığım paranin dekontlari var, uyusuyorlar hesabin para yatirmalari ile. Kartin kime ait olduğu da yazıyor, alma ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Rowns Steam desteke yaz aldığın oyunların kart bilgilerini dekontlarını ver 1 gün içinde geri donus yaparlar ve buyuk ihtimal yeni bir şifre ile size verecekler sizde hesaba yeniden baglanıcaksınız arkadasıma oyle yapmıstık vermişlerdi hesabı geri.

Hesabim çalışmıştı Rus biri tarafindan ücretsiz Nitro vereceğim diye. Daha yeni e postasini falan buldum o zaman pesine düşmemiştim enayi gibi, şimdi hesabin e postasini buldum. Kartin son 4 hanesini hatırlamıyorum ama yatırdığım paranin dekontlari var, uyusuyorlar hesabin para yatirmalari ile. Kartin kime ait olduğu da yazıyor, alma ihtimalim var mı?

Dekontları vs. atarsanız yüksek ihtimalle geri dönüş sağlarlar. Oradan sonrasında hesabı kurtarmak için gerekenleri yaparlar zaten.

Dekontları vs. atarsanız yüksek ihtimalle geri dönüş sağlarlar. Oradan sonrasında hesabı kurtarmak için gerekenleri yaparlar zaten.

Hocam dekont dediğim hesap özeti. Ama Steam'in e postama attığı fatura ile aynı işlemin sayılır degil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250120_145306_Papara.jpg
    Screenshot_20250120_145306_Papara.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 22
Tamamdır hocam bir deneyim umarim hesabi kasmistir Rus 3 sende 😀.

Hiç belli olmaz ki hocam. O sahte Discord Nitro linkleri genelde Discord üzerinden atılıyordu ve atılan hesaplar çalınmış oluyordu. Geçen yaz ben de hesabımı çaldırdım ve DM listemdekilerle birlikte tüm serverlara Discord Nitro için Steam Link'i göndermişlerdi. Yaklaşık 12 sunucudan banlandım öyle. Yüksek ihtimalle hesabı çok değerli görmezse sistem çok bir şey yapmamışlardır. Ama şanslıysanız çok iyi bir hesap olarak bile geri alabilirsiniz.

Hiç belli olmaz ki hocam. O sahte Discord Nitro linkleri genelde Discord üzerinden atılıyordu ve atılan hesaplar çalınmış oluyordu. Geçen yaz ben de hesabımı çaldırdım ve DM listemdekilerle birlikte tüm serverlara Discord Nitro için Steam Link'i göndermişlerdi. Yaklaşık 12 sunucudan banlandım öyle. Yüksek ihtimalle hesabı çok değerli görmezse sistem çok bir şey yapmamışlardır. Ama şanslıysanız çok iyi bir hesap olarak bile geri alabilirsiniz.

Hayırlısı olsun hocam dört gözle bekliyorum sonucu. Kullandığım tüm kartlari attim dekontlari attim. Hesabi bot kullanmiyor diye hatırlıyorum hocam. İsmini Rusça yapmıştı kendi arkadaşlarını ekleyip oyun oynuyordu lale.

Böyle bir yanit aldim hocam ne demeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250121_131214_Chrome.jpg
    Screenshot_20250121_131214_Chrome.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı