Steam Çalınan hesap için ne yapılabilir?

F4RAB1

Centipat
Daha fazla  
Hesabımı hiçbir siteye, hiçbir korsan yazılım yüklemedim ona rağmen yan hesabım çalındı ve Steam seçkin vardı ve şu an CS:GO oynuyor gördüm. Ban yersem yemin ederim hacker olacağım, hackleyenleri hackleyeceğim. Yeter, kafayı yiyeceğim artık! Hotmail'i giriyorum olmuyor, resmen eski şifreyi girdim olmuyor. Yeter.

Hesabımı hiçbir siteye, hiçbir korsan yazılım yüklemedim ona rağmen yan hesabım çalındı ve Steam seçkin vardı ve şu an CS:GO oynuyor gördüm. Ban yersem yemin ederim hacker olacağım, hackleyenleri hackleyeceğim. Yeter, kafayı yiyeceğim artık! Hotmail'i giriyorum olmuyor, resmen eski şifreyi girdim olmuyor. Yeter.

Hocam benim de Ubisoft Connect hesabı çalınmıştı. Destek ekibiyle iletişime geçtim ilk Gmail ve şifre olmadan bir şey yapamayız dediler. Biraz daha uğraştım sonra Gmail'i değiştirmeme izin vermişlerdi. Ama bende hesaptan çıkış yapılmamıştı. Yani çalınmış hesaptan iletişime geçmiştim.Sizde destek ekibine yazın.

Tüm hesapların yetkisini kaldır. Şifreni değiş. Güvenlik yöntemini değiştir. Desteğe yaz.

Bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama bu duruma gelmemek için buraya bir şey yazayım, Steam Guard'ı mutlaka açın. Guard'da böyle durumlar için o an hesabın kayıt olduğu her yerden çıkış yapmasını sağlayan özellik var. Böylece şifresini vs. değiştirebilirsiniz. Şifresini değiştirince zaten otomatik olarak çıkıyor ama bu hemen çıkartıyor.

Hocam bir de kesinlikle virüs taraması yapın. Benimkinde virüs çıkmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı