Hesabın sana olduğunu kanıtlaman için tavsiyem en son ne oyunu aldığını, ne kadarlık ödeme yaptığını ve faturası falan var ise dijital olarak kurtarılma şansın olabilir.
Hesabın sana olduğunu kanıtlaman için tavsiyem en son ne oyunu aldığını, ne kadarlık ödeme yaptığını ve faturası falan var ise dijital olarak kurtarılma şansın olabilir.
Log in to your Steam account to get help with your Steam games, contact Steam Support, request refunds, and more. Help is also available if you can't log in, need to reset your password, or recover a hijacked account.
help.steampowered.com
Steam’e eposta olarak yazarsanız eğer daha iyi olur.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle genel olarak hepimiz Discord kullanıyoruz. Eğer böyle bir mesaj geldiyse (eke bakınız.) Ve siz de tıkladıysanız size nasıl Steam hesabınızı geri alacağınızı göstereceğim. Adım 1: Mail kutunuza gitmek veya faturaların ekran görüntüsünü bulmak. Ne işinize yarayacak...
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle genel olarak hepimiz Discord kullanıyoruz. Eğer böyle bir mesaj geldiyse (eke bakınız.) Ve siz de tıkladıysanız size nasıl Steam hesabınızı geri alacağınızı göstereceğim. Adım 1: Mail kutunuza gitmek veya faturaların ekran görüntüsünü bulmak. Ne işinize yarayacak...
Eskiden açtığım bir konu. Yaşım o zamanlar küçüktü bi linke tıklayarak kaybetmiştim hesabımı. E-postanıza gelen faturalarınızı kullanarak hesabı kolayca geri alabilirsiniz.