Epic Games Çalınan hesap nasıl kurtarılır?

omersseven

Hectopat
Daha fazla  
Çok saçma gelecek ama antivirüs uygulamasından aldığım 20 haneli random şifre kulanmama rağmen Gmail hesabıma erişmişler Steam vb. hesapları kurtardım ama Epic Games doğrudan e-posta değiştirilmiş. Hesabımı kurtar kısmında ise hesabını bulamadım diyor Gmail hesabındaki geçmiş makbuzları aradım bulamadım, ama diğer tüm istedikler bilgileri girmeme rağmen bulunamadı diyor başına gelen ve düzelte bilen var ise yardımcı olur ise sevinirim.

Çok saçma gelecek ama antivirüs uygulamasından aldığım 20 haneli random şifre kulanmama rağmen Gmail hesabıma erişmişler Steam vb. hesapları kurtardım ama Epic Games doğrudan e-posta değiştirilmiş. Hesabımı kurtar kısmında ise hesabını bulamadım diyor Gmail hesabındaki geçmiş makbuzları aradım bulamadım, ama diğer tüm istedikler bilgileri girmeme rağmen bulunamadı diyor başına gelen ve düzelte bilen var ise yardımcı olur ise sevinirim.
desteğe yazın hemen cevap veriyorlar çok ilgililer.

Hocam bence burası yerine desteğe yazın adam hesabı boşaltmadan.

Hocam bence burası yerine desteğe yazın adam hesabı boşaltmadan.
Boşaltamaz zaten. Epic gameste bakiye sistemi cart curt yok en fazla hesabın mail değişir.

Boşaltamaz zaten. Epic Games'te bakiye sistemi cart curt yok en fazla hesabın mail değişir.

Yok yani oanlamda demedim adam kendi hesabına oyunları hediye edebiliyor diye biliyorum.

Hocam oturum açamıyorum hesep yok doğrudan destekle nasıl iletişime geçerim her türlü beni hesap kurtarmaya atıyor ama hesap kurtarma da döngüye bağlıyor.

Sizin yerinize desteğe yazdım bakalım ne olcak.

Bir arkadaşımın hesabı çalınmış ve hiçbir şekilde giriş yapamıyor ve destek talebi oluşturamıyor ne yapması gerekli? Yazdım.

Yazdım İlk olarak tarayıcıda epic games giriş yapmayı açıp size attığımız linkteki adımlardaki gibi e-postanızı ve şifrenizi yazmanız gerekmekte.( şifreyi hatalı girin ardından 2. adımdaki resimde de belirtildiği üzere ''Hesabımı Kurtar'' seçeneğine tıklayarak devam edin.)Ardından sonrasında e-postayı yazıyorsunuz ve erişiminiz yoksa e postaya 3. maddenin 2.şıkkında da belirttiği üzere ''Epostama erişimim yok'' seçeneğini seçip işlemlerinize devam edeceksiniz. dendi

Dedikleri bu deneyin elimden gelen bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı